Image default
Külföld

Macron elnök elveszítette a háborút Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel szemben, a francia kormány kapitulált! (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Szombaton fegyverekkel mennek a tüntetők Párizsba! Európát is magával ránthatja!

Hetek óta tartanak a tüntetések, melyek egyre inkább lázadássá változtak Franciaországban. Az 1968-as diáklázadás óta ez a legkomolyabb utcai zavargás, amelynek okait még a világlátott újságírók, politikusok sem látják át teljesen.

Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy Macronék próbálnak időt nyerni különböző ígéretek belengetésével, igaz, hogy már régen nem csak az árak és adók mértéke miatt dühös a nép, hanem az ötödik köztársaságtól és annak teljes elitjétől szeretne végleg megszabadulni,- számol be a pestisracok.hu.

https://www.facebook.com/2138587956418777/videos/508999119614799/

A dél-franciaországi Puy-en-Velayban elfoglalták a prefektúrát

Felröppentek a hírek, melyek szerint Edouard Philippe kormányfő moratóriumot hirdet, így január elsejétől nem emelik az üzemanyag adóját, tehát az árak sem emelkednének, néhány napja pedig Emmanuel Macron kérésére a miniszterelnök azt mondta, fogadja a sárga mellényesek vezetőit, hátha sikerül megoldást találni az elégedetlenségre. Nem sikerült, és a moratórium ötlete is elve halálra van ítélve, hiszen a Franciaországi események már régen túlnőtték az adók és árak problémáját. 

A kormány kész végleg elállni az üzemanyagadó felemelésétől – ezt a francia miniszterelnök jelentette be a párizsi nemzetgyűlésen.

Az ellenzék egyetért abban, hogy a válsághelyzet főként Emmanuel Macron makacs, az emberek problémáira érzéketlen politikája miatt alakult ki.

Kapitulált a francia kormány, Macron elnök elveszítette kapcsolatát a francia néppel, azonban a világ más tájain is csupán ellenszenvnek “örvend”.

Az Európai Unió szempontjából, Franciaországot vezető politikája, és a francia néppel jelenleg is fennálló rossz kapcsolata, a hetes cikk szerinti eljárást kellene hogy magával hozza!

Forrás: vilagfigyelo.com, pestisracok.hu, ECHOTV, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Minden eddiginél nagyobb szakíthatnak a légitársaságok 2015-ben

info

Kényszerleszállás mellett döntött a pilóta, mert csúnyán berúgtak az utasok

Mazsi

Meggyalázták a törökök egy kurd lázadó holttestét

info