Hirmagazin.eu
Főoldal » Ma lenne 50 éves a tragikus körülmények között elhunyt egykori szépségkirálynő: Molnár Csillára emlékezünk
Bulvár

Ma lenne 50 éves a tragikus körülmények között elhunyt egykori szépségkirálynő: Molnár Csillára emlékezünk

Ma ünnepelné 50. születésnapját Molnár Csilla egykori szépségkirálynő.

Mint azt sokan tudják a lány mindössze 17 éves volt, amikor saját kezével vetett véget életének pusztán néhány hónappal azután, hogy megnyerte az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyt. Úgy tudni, hogy családi problémái, és a személyével kapcsolatos pletykák olyan nyomás alá helyezték őt, hogy nem látott más kiutat és ezért halálos mennyiségű gyógyszert vett be.

Búcsúlevelében állítólag a következőket írta: „Anyuka, nem bírom tovább.”

Molnár Csilla 1969. január 20-án született Kaposváron, azonban Fonyódon élt öccsével, valamint szüleivel akik vendéglátással foglalatoskodtak.

“A 80-as években sokat nyaraltunk Fonyódon, a cégnek, ahol édesapám dolgozott ott volt nyaralója. Csilláék a szomszéd utcában laktak, így többször összefutottunk, vele és a családdal. Ahova lejártunk strandra nekik ott volt büféjük, illetve butikjuk, kiszolgálás közben beszélgettünk velük néhány szót. Mindig nagyon kedvesek és készségesek voltak.” – mesélte lapunknak egy neve elhallhagatását kérő személy.

A lány szépsége páratlan volt, erre később fel is figyeltek az emberek. A 1985. október 5-én rendezett Miss Hungary-n Csilla elsöprő győzelmet aratott, nem sokkal ezután pedig újabb hatalmas elismerésben részesült a lány, ugyanis 3. helyet ért el a Máltán lebonyolított Miss Európa szépségversenyen 1986. február 28-án. Csilla ezután magántanuló lett, ám nem sokkal később, 1986. július 10-én bekövetkezett a végzetes tragédia.

Ma lenne 50 éves a tragikus körülmények között elhunyt egykori szépségkirálynő Molnár Csillára emlékezünk 1
A lány szülei házában ölte meg magát /Fotó: RAS-archív

Véget ért a gyerekkorom. Váratlanul jött ez az egész. Nem is tudom igazán megemészteni azóta se. Akárhová megyek, akármit csinálok, én már nem Molnár Csilla vagyok, hanem A Szépségkirálynő. Elvárják tőlem, hogy minden percben azt a formát nyújtsam, olyan szép és üde legyek, mint akkor ott, a kifutón. Nem megy. Idegileg, lelkileg teljesen kikészültem. Néha már azt mondom: elég a telefonokból, levelekből, ajánlatokból – abbahagyom, nem csinálom tovább. De a következő percben tudom: úgysem lehet. Kaptam az élettől egy szerepet, és ennek meg kell felelnem.” -mondta egy interjúban a lány.

Korábban a szépség öccse Attila is beszélt, aki a következőket mondta a lány tragédiájával kapcsolatban. “15 éves voltam akkor, amikor állítólag megölte magát. Emlékszem, épp hazaérkeztem, és Csilla azt mondta, mondjam meg édesanyánknak, hogy „minden kijött belőle.” Megkérdeztem anyánkat, hogy nem kellene-e kihívni a mentőket, de ezt nem tette meg. A szakértők később megállapították, hogy Csilla több mint harminc tablettát vett be apánk lidocainos szívgyógyszeréből”.

WMN Csilla édesanyjának, Molnár Istvánnénak a szavait idézte: „Gyerek volt. Én nem tanítottam meg a felnőtt világra. Azt gondoltam, ha minél tovább gyerek marad, az neki csak jó. Mivel ez a verseny játéknak indult, és egy váratlan győzelem lett ebből. Aztán annyira sűrűsödtek a problémák, hogy utána már nem volt erre lehetőség, korábban kellett volna kezdeni. Amit nem láttam szükségesnek, mert Csilla korábban pontos, megbízható gyerek volt, nem volt semmi probléma vele, és akkor úgy gondoltam, hogy nagyon könnyen átáll a felnőtt világra, de ameddig lehet, addig maradjon meg gyereknek. Mert a gyerekkor a legszebb” – mondta a hölgy.

Ma lenne 50 éves a tragikus körülmények között elhunyt egykori szépségkirálynő Molnár Csillára emlékezünk 2
Molnár Csilla sírhelye /Fotó: RAS-archív

Csilla halála miatt a következő szépségverseny következő szériáját csak évekkel később, 1989-ben rendezték meg.

Emlékkiállítás Fonyódon

2017 májusában nyílt meg a fonyódi Kripta villában a Molnár Csilla Andrea emlékkiállítás. A kiállítás a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő életújtát vezeti végig.

 

Hasonló hírek

Kitálalt II. Erzsébet egykori séfje: tud ám pakolni a pocakba a királynő

Géza

Harry herceg megbánta, hogy nem beszélt édesanyja haláláról

Edit

Súlyos titkok derültek ki George Michael és Diana hercegnő viszonyáról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!