Image default
Média és szórakozás

Ma este minden kiderül: Ki lesz a TV2 bajnoka?

Hosszú heteken át küzdöttek, hol egyéniben, hol csapatban bizonyították rátermettségüket. Már csak ketten maradtak!

Ma este eldől, hogy a heteken át tartó küzdelmek után végül ki nyeri meg a MasterChef VIP döntőjét. Janicsák Veca és Kondákor Zsófi hosszú utat jártak be a TV2 főzőshow-jában. Nyíri Szása szerint biztosan hajszálnyi lesz a különbség, ami egyikük vagy másikjuk győzelméhez vezet majd, hiszen mindketten rengeteget fejlődtek.

“Janicsák Vecának ugyanaz volt a legnagyobb ellensége, mint ami a legnagyobb előnye is volt. Hihetetlen precizitással állt neki minden feladatnak és ez gyakran az idő rovására ment.Neki azt kellett megtanulnia, hogy néha elengedje a maximalizmust és ez sikerült is neki. Remek érzéke van a gasztronómiához és képes volt a lehetetlen helyzetekből is előnyt kovácsolni a verseny alatt”

– summázta véleményét az énekesnőről a MasterChef VIP zsűritagja, aki ugyanilyen jó véleménnyel van Kondákor Zsófiról is.

Ma este minden kiderül Ki lesz a TV2 bajnoka 1

“Zsófinál a kezdetektől látszott, hogy nagyon elszánt és rengeteget készült már a verseny előtt is. A forgatások alatt pedig minden instrukciónkra nagyon figyelt és folyamatosan építette bele ételeibe a tanultakat.Mindketten nagyon megérdemelnék a győzelmet és annyit mondanék:

ha valamikor a jövőben pályát szeretnének módosítani, az Aranykaviár konyhájának ajtaja nyitva áll előttük

– tette hozzá nevetve a mesterséf.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bárdos András nem csinálja tovább!

Mazsi

Ezúttal kimarad a heves vitákat kiváltott Jurassic World jelenet + teljes film magyarul (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Havas Henrik Facebookon magyarázkodik Vajna Timiék miatt

Edit