Image default
Programinfó

Ma este lesz az Állatkertek éjszakája

Ma este rendezik meg az Állatkertek éjszakája programsorozatot az ország tizenkét településének tizenhárom állatkertjében, vadasparkjában, állatos bemutatóhelyén.

A nyár utolsó péntek estéje hagyományosan az Állatkertek éjszakája dátuma. A programban részt vesz a Budakeszi Vadaspark és a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett a szintén budapesti Tropicarium, debreceni a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark és a veresegyházi Medveotthon is.

Kombinált jegy is kapható

A Fővárosi Állat- és Növénykertben este 7 órától éjfélig várják a nagyközönséget programokkal, látnivalókkal és élményekkel – tájékoztatta az intézmény az MTI-t.A intézménybe a főbejáraton, az Elefántház melletti kapun és a Holnemvolt Vár kapuján is be lehet majd lépni.Az állatkert több pontján az épületekre, a sziklafelszínre és a fák lombkoronájára vetített fényfestésben lehet majd gyönyörködni. A főkapunál filmvetítés és arcfestés fogadja a látogatókat, ott lesz a QuartzBox homok- és festékanimáció vetítés helyszíne is.

Hasonló hírek

Múzeumok és galériák éjszakája lesz Füleken

info

Virágos fesztiválnyitány

info

“Leányvásárt” tartanak Pécsváradon

info