Image default
Bulvár

Luxus Vivi túltolta a gyémántot, így áll az oltár elé

Vasvári Vivien nem spórolt semmit. A szőkeség testét gyémántok díszítik majd esküvőjén. Sőt még milliós szentképet is rendelt Moszkvából az ortodox esküvői szertartásra.

Néhány napon belül másodszor is férjhez megy Vasvári Vivien, aki gyémántokkal kirakott combkötőben áll majd az oltár elé a nagy napon, írja a Bors. Vivient és gyereke apja, Fecsó vasárnap ortodox keresztény szertartáson házasodnak össze. 

Luxus Vivi túltolta a gyémántot, így áll az oltár elé 1

“Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak.

Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott éle­tet élek.

Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, hi­szen Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent. Az esküvő azonban nemcsak az igen kimondása miatt fontos, hanem hogy a családunk is áldást kapjon: ilyenkor egy ikont szokott megáldani a ceremóniát levezénylő vallási vezető, ezt mindenki magának viszi. Egészen Moszkváig mentünk Fecsóval, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Általában ez egy kis kép, amin Jézus és Mária szerepel, de mi szerettük volna megadni a módját: értékes, faberakású, aranyszegélyes képet választottuk, ez védi majd a családunkat”– mesélte a lapnak Vivi, akinek pénteken lesz a lánybúcsúja.

“A készülődést Fecsótól külön tervezem, azt szeretném, hogy csak az oltár előtt lásson meg a visszafogott Diora ruhámban. A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt még a vállam se lesz kint” – mondta el Vivien.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Váratlan fordulat: Ezt mondja Friderikuszról a legenda

Mazsi

Csapás érte Gálvölgyit, lánya esküvőjéről is lemaradt

Mazsi

Botrány, élő adásban balhézott össze a két magyar híresség! – VIDEÓ

Mazsi