Hirmagazin.eu
Főoldal » Lövöldözés volt a Harmat utcában, keresik a lövöldözőt!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lövöldözés volt a Harmat utcában, keresik a lövöldözőt!

Szerda este lövöldözés volt a Harmat utcában.

Szeptember 4-én, szerda este 20.30 körül egy ittas, idősebb, 50-60 év körüli tréningruhás férfi fegyverrel lövöldözött az Óhegy park közelében, a Harmat utcánál – írta olvasónk.

A lakók hívták a rendőrséget, de mire kiértek, a lövöldöző már elment. A szemtanúk közlése alapján a rendőrök gáz-riasztó fegyver használatát azonosítottak. A lakók és a társasház bejelentést is tett mind a rendőrségen, mind az önkormányzatnál.

Az utóbbi időben elszaporodtak a környéken az erőszakos cselekmények, betörési kísérletek, kocsifeltörések. Egy céltalanul lövöldöző részeg a házak között félelmet kelt az itt lakókban, akik szeretnék elérni, hogy térfigyelő kamerákat helyezzen ki az önkormányzat az utcába és a közterület-felügyelet gyakrabban járőrözzön a környéken.

A helyzet aggasztó, ezért a társasház folyamatos tájékoztatást kért a nyomozás állásáról a rendőrségtől. Azt kérik, hogy bárki, aki a környéken gáz-riasztó fegyverrel rendelkező személyről tud, jelezze azt! Írni az ittlakunk.hu oldalunkra tudtok, a beérkező leveleket továbbítjuk a társasháznak.

ittlakunk.hu

Hasonló hírek

Legfrissebb bűnügyi hírek: telefont lopott, rablás gyanúsítottját keresi a rendőrség, elfogták a kábítószer kereskedőt.. (Olvasd el és nézd meg a videókat!)

Géza

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Gajárszki Teodórát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Halálos baleset történt Budapesten ma hajnalban – Sokkoló helyszíni fotók érkeztek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------