Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lövöldözés volt a Harmat utcában, keresik a lövöldözőt!

Szerda este lövöldözés volt a Harmat utcában.

Szeptember 4-én, szerda este 20.30 körül egy ittas, idősebb, 50-60 év körüli tréningruhás férfi fegyverrel lövöldözött az Óhegy park közelében, a Harmat utcánál – írta olvasónk.

A lakók hívták a rendőrséget, de mire kiértek, a lövöldöző már elment. A szemtanúk közlése alapján a rendőrök gáz-riasztó fegyver használatát azonosítottak. A lakók és a társasház bejelentést is tett mind a rendőrségen, mind az önkormányzatnál.

Az utóbbi időben elszaporodtak a környéken az erőszakos cselekmények, betörési kísérletek, kocsifeltörések. Egy céltalanul lövöldöző részeg a házak között félelmet kelt az itt lakókban, akik szeretnék elérni, hogy térfigyelő kamerákat helyezzen ki az önkormányzat az utcába és a közterület-felügyelet gyakrabban járőrözzön a környéken.

A helyzet aggasztó, ezért a társasház folyamatos tájékoztatást kért a nyomozás állásáról a rendőrségtől. Azt kérik, hogy bárki, aki a környéken gáz-riasztó fegyverrel rendelkező személyről tud, jelezze azt! Írni az ittlakunk.hu oldalunkra tudtok, a beérkező leveleket továbbítjuk a társasháznak.

ittlakunk.hu

Hasonló hírek

Hol a kép a robbantóról?

Edit

Tízmillió órát dolgoznak a polgárőrök évente

Géza

Százmilliós drogfogás Pécsen

info