Image default
Külföld

Lövik egymást a földönkívüliek: füstölgő ufó zuhant le Amerikában – VIDEÓ

Pár napja ke­rült fel az in­ter­netre az a kü­lö­nös fel­vé­tel, ami sze­rint az egyik leg­na­gyobb ame­ri­kai nem­zeti park te­rü­le­tére egy meg­ron­gá­ló­dott, azo­no­sí­tat­lan re­pülő ob­jek­tum, vagyis ufó zu­hant. Talán ki­lőt­ték…

Legalábbis az elmondások alapján, mert az április 18-i felvételen csak egy több száz kilométer hosszú füstcsíkot láthatunk végig az égen. Ufóvadászok szerint ha igaz az állítás, talán van némi esély rá, hogy megtalálja valaki az idegen jármű roncsait, a nagyjából 9000 négyzetkilométer nagyságú, főleg gejzírjeiről, hőforrásairól és szunnyadó szuper vulkánjáról híres nemzeti parkban.

Hogy mitől füstölt az idegen jármű, arra is felállítottak egy elméletet. Találatot kapott… Némelyek szerint több földönkívüli faj is rejtőzködik bolygónkon, és mostanában nem éppen barátságos a viszonyuk egymással.

Egy korábbi felvételen már észleltek egy incidenst. Az ISS űrállomás kamerája vette fel, amint a Föld légköréből menekülő ismeretlen űrjármű után lőttek a Földről egy olyan hatalmas energiasugárral, amit a földi technikával nem lehet előállítani….

Más, prózaibb feltételezés szerint talán csak egy, a légkörben felhevült meteorit húzta a különös füstcsíkot az éjszaka, és az sem biztos, hogy becsapódott. Arról azért tudnánk…

A szkeptikusok viszont mosolyogva csóválják a fejüket a felvételek láttán, mert szerintük csak egy egyszerű kondenzcsíkról van szó, a felkelő nap által megvilágítva.

Persze ha ez az állítás állja meg a helyét, akkor viszont igencsak masszív kondenzcsík, ami inkább a chemtrail (vegyi csík) teória hívőiben kelti fel az érdeklődést. Vajon miért szórják vegyi anyagokkal Amerika legnagyobb, szunnyadó szupervulkánját?

Akármi is okozta a hatalmas füstcsíkot a Yellowstone felett, repülő, meteor vagy ufó, lássuk be, ekkorát ritkán lát az ember… természeti videónak szép, ufóészlelésnek gyenge!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Gázából rakétákkal lőtték Izraelt

info

A szülőket a 4 kisgyermek szeme előtt mészárolta le

info

Terrortámadás Ankarában!

info