Főoldal » Lopott Ferrarit rejtegetett garázsában az újbudai férfi – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lopott Ferrarit rejtegetett garázsában az újbudai férfi – VIDEÓ

A bu­da­pesti rend­őrök ja­nuár 1-jén a XI. ke­rü­leti Kánai utca egyik te­rem­ga­rá­zsá­ban ta­lál­ták a piros Fer­ra­rit. A ko­csi­ról ké­sőbb ki­de­rült, hogy a ha­tó­sá­gok Spa­nyol­or­szág­ban kö­rö­zik.

Az autót még december 17-én vették bérbe egy spanyol férfitól, de a szerződésben rögzített határidőre nem vitték vissza. Végül a magyar rendőrök foglalták le a keresett autót.

A teremgarázshely bérlőjét, a 37 éves H. Andrást szerda délelőtt fogták el. A lakcímén, illetve az autókereskedésében tartott házkutatásokkor 20 lőszert, a Ferrari indítókulcsát, két hamis spanyol forgalmi engedélyt, készpénzt, sőt: egy hamis alvázszámú autót is találtak. Ezeket mind lefoglalták.

A nyomozók még aznap délután egy szigetszentmiklósi telephelyen elfogták a 41 éves B. Zsoltot is, aki a férfinak a két autóra a hamis rendszámokat adta. A helyszínen tartott házkutatáskor a rendőrök további két hamis alvázszámú kocsit foglaltak le.

A két férfit előállításuk után kihallgatták, majd őrizetbe vették. Orgazdaság és egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indítottak ellenük eljárást. H. András ellen a két bűncselekmény elkövetésén túl nyomozás folyik lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt is. A rendőrség a férfiak előzetes letartóztatását kérte – írja a police.hu.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tiltott határátlépés miatt 36 illegális migránst küldtek vissza Romániába

Edit

Verekedés volt és több lövés is eldördült vasárnapra virradóra

info

Vadászat során lelőtte társát

Géza