Hirmagazin.eu
Főoldal » Lopott Ferrarit rejtegetett garázsában az újbudai férfi – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lopott Ferrarit rejtegetett garázsában az újbudai férfi – VIDEÓ

A bu­da­pesti rend­őrök ja­nuár 1-jén a XI. ke­rü­leti Kánai utca egyik te­rem­ga­rá­zsá­ban ta­lál­ták a piros Fer­ra­rit. A ko­csi­ról ké­sőbb ki­de­rült, hogy a ha­tó­sá­gok Spa­nyol­or­szág­ban kö­rö­zik.

Az autót még december 17-én vették bérbe egy spanyol férfitól, de a szerződésben rögzített határidőre nem vitték vissza. Végül a magyar rendőrök foglalták le a keresett autót.

A teremgarázshely bérlőjét, a 37 éves H. Andrást szerda délelőtt fogták el. A lakcímén, illetve az autókereskedésében tartott házkutatásokkor 20 lőszert, a Ferrari indítókulcsát, két hamis spanyol forgalmi engedélyt, készpénzt, sőt: egy hamis alvázszámú autót is találtak. Ezeket mind lefoglalták.

A nyomozók még aznap délután egy szigetszentmiklósi telephelyen elfogták a 41 éves B. Zsoltot is, aki a férfinak a két autóra a hamis rendszámokat adta. A helyszínen tartott házkutatáskor a rendőrök további két hamis alvázszámú kocsit foglaltak le.

A két férfit előállításuk után kihallgatták, majd őrizetbe vették. Orgazdaság és egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indítottak ellenük eljárást. H. András ellen a két bűncselekmény elkövetésén túl nyomozás folyik lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt is. A rendőrség a férfiak előzetes letartóztatását kérte – írja a police.hu.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megdöbbentő aljasság! Családtag lehet a ceglédi kislány erőszakolója! Oszd meg!

Géza

Ittasan a zebrán gázolt egy kecskeméti sofőr

Géza

Lopott kenyeresautóval árokba borult egy férfi Szombathely határában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------