Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lóháton a Balaton északi partján

A Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőrei együtt teljesítettek szolgálatot Balatonalmádi illetékességi területén. (2018. 06. 19., kedd, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Készenléti Rendőrség Lovas Alosztályától Tóth Krisztián rendőr törzszászlós Ugor nevű lovával, és a Balatonkenese Rendőrőrs állományából Budai Tibor rendőr főtörzszászlós, szintén a Készenléti Rendőrség állományához tartozó Reménnyel látnak el szolgálatot 2018. június 16. és június 20. között Balatonalmádi illetékességi területén.

A balatonfűzfői strandon és környékén 2018. június 18-án teljesített szolgálatuk alkalmával nagy örömmel fogadták a lovas járőröket az arra járók, többen meg is simogatták a lovakat és fényképezték őket. A Balatonfüreden megrendezett FINA Nyíltvízi Úszó Világkupa biztosításában is részt vett a járőrpár 2018. június 16-án.

A turisztikai idényben megnövekedett vendégforgalom miatt a lovas járőrök a közbiztonság fenntartása érdekében a gépkocsival nehezen megközelíthető területeket ellenőrizték az állampolgárok pozitív fogadtatása mellett.

A megerősítő lovas szolgálat fő célja a közterületeken előforduló szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, valamint a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése volt.

Forrás: police.hu

 

Hasonló hírek

Előzetesben az élettársát megkéselő pénzügyőr

info

Elindult a viharjelzés a Balatonon és már az első nap menteni kellett a vízirendőröknek

Géza

Tragédia Alsóbereckiben

Géza