Főoldal » Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét?
Bulvár

Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét?

A TV2 mű­sor­ve­ze­tő­jé­nek sze­relme, Pa­taki Ádám ki­ve­szi a ré­szét Panka ne­ve­lé­sé­ből is, és könnyen lehet, hogy las­san át­ve­szi a kis­lány sze­mé­ben az apa­sze­re­pet a bot­rá­nyos életű Gesz­tesi Ká­roly­tól.

Hónapok óta foglalkoztatja a magyar sajtót Gesztesi Károly válsága. A színész egyre bizarrabb dolgokat nyilatkozik, összevissza beszél, gyakorlatilag teljesen megbízhatatlannak tűnik. A viselkedése pedig hatással lehet legkisebb gyermekével való kapcsolatára is.

Ugyan Liptai Claudiával már 10 éve elváltak, mégis összeköti őket 9 éves kislányuk, Panka. Válásukkor megegyeztek, hogy a gyereket közösen nevelik továbbra is, de Gesztesi kiszámíthatatlansága Pankának sem tehet jót. Otthon viszont egy igazi apakép fogadja, édesanyja új párjának személyében.

Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét?

(Fotó: TV2)

Pataki Ádám cukrászmester még a nyár elején rabolta el a TV2 műsorvezetőjének szívét, és a szerelem azóta is tart. A férfi anno Liptaiért hagyta el a családját, de két gyermekének neveléséből továbbra is kiveszi a részét, így már bőven bizonyított apaszerepben. A műsorvezető és a cukrászmester pedig már együtt élnek, vagyis Ádám szerves része Panka életének is.

“Türelem és idő kell ahhoz, hogy az új férfi apaszerepet töltsön be a gyermek életében. Fokozatosan kell egymásra hangolódniuk, hagyni kell azt, hogy a gyerek nyisson az új szereplő felé. Ezt az időszakot nem lehet meghatározni. A közös tevékenységek és programok segíthetnek oldani a kialakult feszültséget, ugyanis a gyerekben már szülei válásnál kialakult egy bizonyos mértékű szorongás”

– mondta el a Ripost-nak Makai Gábor pszichológus.

Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét? 1

(Fotó: TV2)

Ugyan Pankát és Liptai szerelmét eddig nem láthattuk együtt, ám ez betudható egyféle gesztusnak a vér szerinti apa felé. Lehetséges, hogy Claudia szerette volna úgy alakítani a dolgokat, hogy Gesztesinek ne okozzon semmiféle kellemetlenséget új párja és kislányuk viszonya. A Sztárban Sztár egyik felvételén viszont mind a ketten ott voltak, de egymástól teljesen független helyen ültek, gyakorlatilag a stúdió két sarkában. Akkor Liptai menedzsere meg is magyarázta a történteket.

Claudia a munkájával akart foglalkozni, nem azzal, hogy mindenki arra figyel, hogy kiskorú lánya és a szerelme mit csinálnak vagy mit nem csinálnak

– árulta el a Blikknek Kende-Hofherr Krisztina.

Egy biztos, Liptai már korábban is aggódott, ha lánya az apjával volt, mostani összeomlása pedig még nagyobb kétségeket vethet fel az édesanyában. A pszichológus szerint azonban Panka nem biztos, hogy felfogja édesapja megmagyarázhatatlan viselkedését.

“Véleményem szerint a klasszikus édesapai feladatokat sosem fogja átvenni az édesanya új párja. A gyerek számára nem feltétlenül bizarr az apja viselkedése, ugyanis nem felnőtt fejjel gondolkozik, próbálja az apa kiegyensúlyozottabb oldalát látni. Viszont az komoly zavart okozhat benne, hogy Gesztesi teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik”

– zárta gondolatait a szakember.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Botrányosra sikeredett a Gáspár család tévés visszatérése

Mazsi

Kiderült, ki a magyar sztárénekesnő titokzatos párja

Mazsi

Angelina Jolie legújabb szerzeménye

info