Főoldal » Liptai szerelme kitálalt: Így teszik tönkre a cukrászdákat!
Belföldi hírek

Liptai szerelme kitálalt: Így teszik tönkre a cukrászdákat!

Veszélyesen terjeszkedik az országban az albán fagyimaffia! A strandokat ellepték az olcsó, ám borzalmas ízű gombócok árusai, az édesség pedig legtöbbször a kukában köt ki! De a magyar cukrászoknak sem tesz jót az olcsó, silány minőségű fagylalt feltűnése. Liptai párjának vállalkozása mellett is megjelentek az idegen árusok.

Liptai Claudia szerelme harcot hirdetett az albán fagyik ellen. Az érdi cukrászmester egyre több olyan fagyizóba botlik, ahol rendkívül olcsón, óriási gombóc fagyit kaphatnak az emberek. Ezzel csak egy a probléma: hiába az ínycsiklandó látvány, az íze leginkább a vízéhez hasonlítható ezeknek a termékeknek.

Talán ez az oka, hogy mostanában sokkal több kidobott fagylaltot láthatunk az utcai szemetesekben. Akinek volt már része hasonló „élményben”, a következő alkalommal biztosan nem fogja elkövetni ugyanazt a hibát, hogy picit kevesebb pénzért az ízfokozókkal és levegővel teli, rossz minőségű frissítőt választja. Az albán fagyit kilónként körülbelül 300 forintból hozza ki a vállalkozó, a jó minőségűből pedig egy gombóc kerül ennyibe.

“Érden is megjelentek, ahol a cukrászdám van, de nemcsak albán, hanem horvát, sőt magyar vállalkozó is van, aki ebben üzleti lehetőséget lát: felfújt, aromásított, silány minőségű alapanyagokból készült édességeket árulnak. Én rendre tudatosítom mindezt a vevőimben, hogy válasszák a minőséget, amelyekben valódi gyümölcs van” – mondta Pataki Ádám…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A BETYÁRSEREG EGYÉRTELMŰ ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL NEMZETI ÜGYEKBEN – MONDTA TYIRITYÁN ZSOLT

Géza

Rogán: A határkerítés elbontása egész Európa biztonságát fenyegetné

Edit

Nekünk Magyarország az első, de munkánkkal Európát is erősíteni akarjuk (A cikk videót tartalmaz)

Géza