Főoldal » Liptai férje nem akarja nevelni Claudia lányát! Oszd meg!
Bulvár

Liptai férje nem akarja nevelni Claudia lányát! Oszd meg!

Pataki Ádám csak közös fiuk nevelését kívánja felvállani

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám fél éve már hivatalosan is összekötötték az életüket, amit egy közös otthonnal is megpecsételtek. Elmondásuk szerint tökéletes az összhang a kapcsolatukban és habár néha ők is veszekednek, csak blődségeken kapnak össze, a fontos dolgokban mindig egyetértenek.

Úgy érzem, hogy igazán bátor vagyok” – mondta a műsorvezető.
Ennek ellenére Pataki Ádám nem akar beleszólni Gesztesi Panka nevelésébe, csak Liptaival közös gyerekük, Marci viselkedését akarja terelgetni.

Egyet mondtam Claunak: nekem minden felett áll, hogy Marci tisztelettel beszéljen vele. Lehet kupleráj a szobájában, lehet csibész, kaphat rossz jegyet az iskolában, de hogy az édesanyjával ne legyen tisztelettudó, az nálam nem fér bele, és ezért mindent el fogok követni. Ha arra lesz szükség, akkor kemény leszek. A lányaimmal nem találkozom nap mint nap, őket arra nevelem, hogy próbáljanak talpraesettek lenni, az adódó élethelyzeteket oldják meg

– kezdte a Best magazinban a cukrász.

Pankát nem akarom nevelni, őt Claura bízom, de segítek, elmagyarázok neki dolgokat. 12 évesen viszont pont abban a korban van, amikor az anyukájától sem mindig fogadja el a tanácsot, nemhogy tőlem. Ha úgy szól vissza vagy úgy reagál, ahogy az nekem nem tetszik, nem veszem magamra, inkább elengedem…

Liptai Claudia zűrös gyerekkora miatt sok szép karácsonyi emléket sajnos nem tud felidézni, talán ezért is igyekszik a mostaniakat feledhetetlenné tenni. “Kijelenthetem: soha életemben nem voltam boldogabb. Egy fél percig sem kell semmi miatt aggódnom. Ennél a családnál nagyobb ajándékot nem kaphattam az élettől.” – árulta el a műsorvezető. Részletek a ma megjelent BEST-ben. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Forrás: 24.hu

Hasonló hírek

Aligátor úszkált egy családi ház medencéjében (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Meglepő fordulat: Lemondott unokájáról Pécsi Ildikó!

Mazsi

Óriási bajban van Árpa Attila, évekre rács mögé kerülhet

Mazsi