Image default
Média és szórakozás

Liptai Claudia most őszintén megmondta, mit gondol Gesztesi Károlyról

A TV2 sztárja ország-világ előtt kritizálhatja volt férjét, ugyanis ő fogja zsűrizni a csatorna legújabb produkciójában…

nlcafe

A Sztárban sztár show-jában ők lesznek a különleges páros: olyan helyzetbe kerülnek majd élő adásba, amilyenben még sosem. Míg Liptai zsűritag lesz, Gesztesi Károly versenyezni fog. A szituáció már csak azért is pikáns, mert ha Claudia túl engedékeny lesz, mindenki azzal vádolja, hogy elfogult lánya édesapjával, ha túl szigorú, akkor azt vethetik a szemére, hogy elégtételt vesz valamilyen régi házastársi sérelemért.

– Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban – mondja a Borsnak Claudia. – Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám” Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni. Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie – mondja nevetve Claudia, majd így folytatja: – Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege.

Gesztesi a je­lek szerint pontosan tudja, mire vállalkozik, hiszen ha valaki, hát ő tudja, mire számítson a csípős nyelvű mű­­sor­ve­ze­tőtől.

– Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival…és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt – mondja Gesztesi Károly.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Új műsorvezetőt igazolt a SportKlub

info

Pápai Joci: Rengeteg pozitív élmény ért eddig Kijevben

Mazsi

Kiégett autóban bukkantak rá a világsláger Lambada énekesnőjének holttestére

Edit