Hirmagazin.eu
Főoldal » Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!
Bulvár

Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!

Az a hír járta, hogy a szexi mű­sor­ve­ze­tőt el­je­gyez­ték, de úgy tűnik a lány­ké­rés el­ma­radt. Cla­u­di­á­nak azon­ban nincs oka szo­mor­kodni, hi­szen sok új fel­adat vár rá a kö­zel­jö­vő­ben.

Bár a képernyőről eltűnt egy ideje, nem telnek tétlenül Liptai Claudia hétköznapjai. Folyamatosan láthatjuk színpadon, zajlanak a Jóban Rosszban forgatásai és lázasan készül a cukrászvizsgáira is. A jövőhéttől pedig A Nagy Duett műsorvezetőjeként tér vissza, a nagyszájú Majkával az oldalán. Azt szokták mondani, hogyha valakinek dübörög a karrierje, akkor a magánéletében nehézségekre kell számítania és fordítva, de szerencsére ez nála nincs így. Bár eljegyzésről szó sem volt, nagyon boldog párjával Ádámmal.

Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!

“Nem értettem soha, miként alakulhatnak ilyen pletykák. Valahol ülnek az emberek, és azon tanakodnak, hogy mi lehet velem, majd azt mondják: régóta együtt vannak, biztos túl vannak az eljegyzésen? Az élet azért ennél kicsit bonyolultabban zajlik.

Egyelőre az esküvő helyett a hajamat növesztem meg, mégpedig addig, amíg el nem éri a azt a hosszúságot, amilyen Aranyhajnak van a mesében. Ha majd ki tudom lógatni a várból, és fel tud mászni rajta Ádám, akkor majd jöhet a lénykérés is”

– nyilatkozta, viccelődve a HOT!-nak.

A Nagy Duett mellett most inkább a cukrászvizsgáira koncentrál.

“Mégiscsak azért tanulok egy éve, azért áldoztam rá nagyon sok időt, hogy ez jól sikerüljön. Egy hónap múlva véget is ér az iskola” – árulta el a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Eddig bírta, kitálalt szakításáról a 44 éves sztáranyuka

Mazsi

Meglepő dolog esett meg Britneyvel a hétvégén

info

Most már biztos, meg kell műteni Stohl Andrást

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!