Hirmagazin.eu

Lipolízis- az új fogyókúrás technika

 Aktuális hírek

Lipolízis- az új fogyókúrás technika

Lipolízis- az új fogyókúrás technika
március 19
06:50 2016
Hirdetés

Az orvosok által is lehet fogyni, méghozzá egy igen korszerű technikával, az elektrolipolízissel. A célja ennek a kezelésnek, hogy eltávolítsa az egyébként nehezen ledolgozható zsírpárnákat, és a felhalmozódott zsírt.

A kezelés helyileg alkalmazható, és teljesen veszélymentes, mellékhatása nincs, kényelmes módszernek bizonyul. Pozitív jellemzője az is, hogy nem igényel műtéti beavatkozást, mégis hatékony. Az eljárás során ötvözik az akupunktúrás kezelést, a modern technikával.

 

Lipolízis- az új fogyókúrás technika

 

A kezelés közben az akupunktúrához hasonlóan tűket szúrnak a test megfelelő pontjaiba, csak ebben az esetben a zsírpárnákat veszik célpontul. A zsírszövetbe helyezett tűn keresztül minimális áram segítségével a zsírt kioldják a szövetből, melyet majd a vérkeringés elszállít, a testünk pedig feldolgozza. Így a kezelés során felgyorsítják az adott terület anyagcseréjét, ezzel pedig előidézik a zsír lebomlását.

Ez alatt a bőr tónusa is fokozódik, és a testben lévő folyadék is mozgósításra kerül. Épp emiatt nagyon fontos a kezelések alatt a bő folyadék bevitel, és pótlás, a diétás étrend, és a megfelelő mennyiségű mozgás is. A lipolízises kezelés fájdalommentes, esetleg az arra érzékenyek a tűszúrást viselhetik nehezen. Az eredmény pedig meglehetősen tartós, így hosszú távú változásra számíthatunk.

Maga a kezelés időtartama egy óra, és ahhoz hogy hatásos legyen, kb. 8-12 alkalom, heti egy-két kezelésre lebontva, lesz szükséges. Az összes kezelés után akár két ruhamérettel kisebbet vásárolhatunk, de az első látható eredmény már a harmadik alkalom után észrevehető. Ez a fajta súlycsökkentési kezelés –az alacsony áram használata miatt- nem alkalmazható olyan emberek esetében, akiknek pacemakerjük van, nagyon magas a vérnyomásuk, vagy epilepsziában szenvednek.

 

Forrás: lifepress

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox