Image default
Bulvár

Lezárult az Omega és Kanye West pere, először szólalt meg Kóbor János

Pres­ser Gábor ta­valy má­jus­ban pe­relte be Kanye Wes­tet a Gyöngy­hajú lány című dal en­ge­dély nél­küli fel­hasz­ná­lása miatt.

Kanye West 2013-as, New Slaves című dala kavarta a port, melynek végén az Omega: Gyöngyhajú lány című száma csendül fel. Presser Gábor 25 millió dollárt, vagyis 717 millió forintot követelt az énekestől.

Pár napja a világhírű rapper és Presser peren kívül megegyeztek. Az ügyről azonban nem kívánnak beszélni, ugyanis zárt megállapodást kötöttek, melyről sem az ügyvédek, sem az érintettek nem nyilatkozhatnak. Kóbor János megtiszteltetésnek vette, hogy a rapper használta a dalukat, azonban ő nem követte a pereskedést.

Lezárult az Omega és Kanye West pere, először szólalt meg Kóbor János
Fotó: Facebook

Elmondhatom magamról, hogy Kanye Westtel egy lemezen énekeltem.

Itt nem arról van szó, hogy ő feldolgozta a dalunkat. Ő a dal végére tette be a konkrét felvételt. Nekem ez egy baromi nagy megtiszteltetés, hogy egy teljesen más műfajban dolgozó énekesnek megtetszett az Omega dala. Chichagóban hallotta meg  dalt egy lengyel étteremben. Persze, hogy ennek vannak jogi elintézendői, de engem elsősorban nem ez érdekelt” – árulta el az Omega frontembere a Mokkában, aki nem beszélt erről soha Presser Gáborral, a lapokból értesült a legfrissebb információkról.

Az Omega egész csapatának óriási büszkeség ez, mi nem követeltünk semmit.

Minket nem hívott fel a Pici, de a lényeg hogy pont került az ügy végére – tette hozzá Kóbor János.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A sziget, ahol a milliomosok együtt úsznak a boldog malacokkal

Edit

Baronits Gábor teste felmondta a szolgálatot

Mazsi

„A vérnyomásom az egekben van” – Egy másik nővel látta, féltékenységi rohamot kapott Berki Mazsi

Mazsi