Főoldal » Lezárul egy korszak: így búcsúzik Berényi Miki a Barátok köztből
Média és szórakozás

Lezárul egy korszak: így búcsúzik Berényi Miki a Barátok köztből

Budapest — Végleg lezárul egy korszak: ma este utoljára láthatják Berényi Miklós karakterét a Barátok közt rajongói.

A kegyetlen üzletembert alakító Szőke Zoltán (51) ugyanis 21 év után búcsút intett a sorozatnak. A főgonosz stílusosan távozik, rácsok mögött köszön el a nézőktől. Viszont annak ellenére, hogy Szőke döntése véglegesnek tűnik, a Blikk úgy tudja, karaktere élve marad. Messze a Mátyás király tértől, a rácsok mögött tengeti további az életét, ahol bizonyos – egyelőre még titokban tartott – ok miatt nem látogathatják a szerettei.

A főgonosz (jobbra) Berényi András (R. Kárpáti Péter balról) és Hoffer Józsi (Körtvélyessy Zsolt) társaságában mutatkozott be

– Szőke Zoltán azt szerette volna, ha Berényi Miklós megjavul, és a jövőben jobban hasonlít hozzá a karakter, de erre a produkció nem volt nyitott. Ám meghagytak egy kis mozgásteret, Berényi Mikós ugyanis nem hal meg – mesélte a sorozatban dolgozó egyik stábtag.

– Hiszen – kiindulva az eddig történtekből – vele bármi történik, legyen az robbantás, lövés vagy rákos megbetegedés, azt túléli. Így legalább nyitva marad egy kiskapu, ha a produkció vissza akarja hozni.

A bennfentes szerint egyelőre erre nem sok esély van. Éppen ezért a sorozat készítői egy ideje elkezdték felépíteni az új, izgalmas karaktereket: Volosinovszki György (29) Szántó Áronként és Pesák Ádám (25) Harmath Gergőként is ezt a tábort erősíti, de hosszú évek után visszatért az örök rivális, az Ábrahám Edit (62) által megformált Berényi Claudia is.

Tavaly már egyvégzetesnek tűnő lövés érte Mikit, akiért Nóra (Varga Izabella) aggódott, de túlélte

A produkció nem csak ezért bízik abban, hogy a Barátok közt Berényi Miki nélkül is sikeres lesz.

– Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakóinak életéről – jelentette ki a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter, aki hozzátette: eddig annyi minden történt, amikor Miki a sztori részese volt, és így lesz ez nélküle is.

– Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet.

Már csak öt őstag van

Szőke Zoltán távozásával ötre csökkent azoknak a száma, akik az első pillanattól a sorozat szereplői. Varga Izabella (46), aki dr. Balogh Nóraként éppen negyedszerre ment hozzá Berényi Miklóshoz, hogy megmentsék a céget. Az ország Vili bácsija, azaz Várkonyi András (70), a boltos Novák Laci, azaz Tihanyi-Tóth Csaba (51), a Barta Zsoltot megformáló Rékasi Károly (57) és Ábrahám Edit, azaz, Berényi Claudia az őstagok.

blikk

Hasonló hírek

Távoznia kell a Cobra 11 főszereplőjének

Edit

Adele soha többé nem turnézik?!

Edit

Utazók: Lehet-e őszintén szeretni egy olyan embert, aki halálra ítélt bennünket?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------