Hirmagazin.eu
Főoldal » Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat
Külföld

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat

Me­zí­te­lenre vet­kő­zött két lá­to­gató az inkák szent he­gyén, pár jó­pofa fotó ked­véért. A perui rend­őr­ség őri­zetbe vette őket és pél­dás bün­te­tés­sel akar­nak pél­dát sta­tu­álni…

Két angol turista, a huszonhárom éves Adam Burton és barátja a huszonnyolc éves Eric Xavier az Andokban túráztak, és amikor megpillantották az inkák szent hegyét, mezítelenre vetkőztek pár fotó kedvéért, ezért letartóztatta őket a perui rendőrség.

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat

A mobiltelefonnal készítették a pucér fényképeket…

Machu Picchu, országunk legszentebb hegye, a világ hét csodájának egyike, ezért nem tűrjük, hogy az idelátogató turisták mezítelenségükkel meggyalázzák – mondja a perui rendőrség szóvivője.

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat 1

Mivel a két angol turista mezítelenre vetkőzött és így készített fényképet magáról ezen a csodálatos szent helyen, ezért elfogtuk őket és reméljük a bíróságunk példát statuál és börtönbe küldi a szemérmetlenkedőket.”

Az inkák temploma sokáig zárva volt a látogatók előtt, a napokban nyitották meg újra, ezért ilyen szigorú a rendőrség. A fiúk mobiltelefonjait mindenesetre elvették és a kompromittáló képeket már letörölték.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tálibok támadtak meg egy légibázist Pakisztánban (Videó)

info

Lövöldözés Bajorországban, ketten meghaltak

info

Politikailag korrekt zsákutca

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------