Image default
Külföld

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat

Me­zí­te­lenre vet­kő­zött két lá­to­gató az inkák szent he­gyén, pár jó­pofa fotó ked­véért. A perui rend­őr­ség őri­zetbe vette őket és pél­dás bün­te­tés­sel akar­nak pél­dát sta­tu­álni…

Két angol turista, a huszonhárom éves Adam Burton és barátja a huszonnyolc éves Eric Xavier az Andokban túráztak, és amikor megpillantották az inkák szent hegyét, mezítelenre vetkőztek pár fotó kedvéért, ezért letartóztatta őket a perui rendőrség.

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat

A mobiltelefonnal készítették a pucér fényképeket…

Machu Picchu, országunk legszentebb hegye, a világ hét csodájának egyike, ezért nem tűrjük, hogy az idelátogató turisták mezítelenségükkel meggyalázzák – mondja a perui rendőrség szóvivője.

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat 1

Mivel a két angol turista mezítelenre vetkőzött és így készített fényképet magáról ezen a csodálatos szent helyen, ezért elfogtuk őket és reméljük a bíróságunk példát statuál és börtönbe küldi a szemérmetlenkedőket.”

Az inkák temploma sokáig zárva volt a látogatók előtt, a napokban nyitották meg újra, ezért ilyen szigorú a rendőrség. A fiúk mobiltelefonjait mindenesetre elvették és a kompromittáló képeket már letörölték.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Schengen végét jelentheti a német paktum

Géza

A szexrabszolga Stuttgartban találkozott egykori ISIS-es fogva tartójával!

Mazsi

A folyó minden tavasszal elárasztja ezt az osztrák várost… a mérnökök megoldása azonban tapsot érdemel! – VIDEÓ

Mazsi