Főoldal » Letartóztatásban a rablási kísérlettel gyanúsítottak (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Letartóztatásban a rablási kísérlettel gyanúsítottak (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A két férfi pénzt akart szerezni a sértettől Tatabányán, a rendőrök rövid időn belül elfogták őket. (2018. 11. 10., szo – 08:45, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Tatabányai Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két helyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. november 7-én 17 óra körül Tatabányán, a Szent Borbála úton pénzt követeltek egy férfitől, amelyből italt akartak maguknak vásárolni.

Később már arra akarták kényszeríteni, hogy ő vegyen nekik alkoholt. Mivel a 28 éves sértett nem engedelmeskedett, ezért bántalmazták, miközben továbbra is a pénzét akarták megszerezni. A férfi a támadói elől elmenekült.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Bélát és L. Józsefet rövid időn belül elfogták és a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

A nyomozó hatóság a két gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett a letartóztatásuk indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. november 9-én elrendelt.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Lakástűzben meghalt egy férfi a XI. kerületben

info

El­lop­ták az 50 mil­liós lot­tó­szel­vényt a pesti bu­szon

Géza

Fejek hullhatnak a rendőrségen Lajcsi miatt

Mazsi