Image default
A magyar foci múltja, jelene és jövője

Letarolta a Vidi a fogadási piacot

Elképesztő fogadási láz övezi a Mol Vidi FC Bajnokok Ligája-szereplését: az eddigi öt selejtező mérkőzésre több mint 2,6 millió fogadás érkezett a Szerencsejáték Zrt. rendszerébe – írja hétfői számában a Világgazdaság.

Ferenczvárosi C-közép

Hasonlóképpen a magyar válogatott két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon való részvételéhez, felpezsdíti a hazai sportfogadási piacot a Mol Vidi FC Bajnokok Ligája-szereplése – írja a gazdasági napilap. Holott egyébként is aranykorát éli a kategória: tavaly a Szerencsejáték Zrt. 436 milliárd forintos árbevételi rekordjához 45 százalékos részaránnyal járult hozzá a sportfogadás, egy évvel korábban pedig a 386 milliárdos forgalom 44 százalékát adta.

A székesfehérváriak eddig lejátszott öt nemzetközi kupamérkőzésére egy kivételével mindre legalább félmillió fogadást kötöttek a Tippmixen – tájékoztatták a társaság sajtóirodáján a Világgazdaságot. A csúcsot a bolgár Ludogorec Razgrad elleni hazai visszavágó tartja 591 ezer fogadással, megelőzve az FF Malmö elleni múlt heti svédországi találkozót (557 ezer), illetve a Dudelange elleni luxemburgi meccset (525 ezer).

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Magyar dallal biztatták a csapatukat az izlandiak! Nézd meg a VIDEÓKAT!

Edit

Rájuk vagyunk büszkék, magyar rekordok a VB-ken

Mazsi

Harminchárom éve nem játszott ilyen nagy csapat ellen a Vidi

Géza