Hirmagazin.eu
Főoldal » Leszúrtak egy keresztény aktivistát Londonban.. – képek, videók
Külföld

Leszúrtak egy keresztény aktivistát Londonban.. – képek, videók

Londonban megtámadták Hatun Tash keresztény menekültet és aktivistát, aki egy demonstráció során Charlie Hebdo feliratú pólót viselt

– írja a V4NA Hírügynökség.

keresztény menekültet és iszlámkritikus aktivistát, Hatun Tash-t vasárnap érte támadás az Egyesült Királyságban a Speaker Corner parkban. Az aktivista korábban Törökországból kellett, hogy elmeneküljön, miután áttért a keresztény hitre, és félt az üldöztetéstől.

Tash-t egy fekete csuklyás köpenyt viselő férfi megütötte, és egy késsel megszúrta. A támadó ezek után eldobta a kését és elfutott. A parkban üldözőbe vették őket a rendőrök, de nem derült ki, hogy elfogták-e.


Hatun Tash a Defend Christ Critique Islam (DCCI) szervezet aktivistájaként hirdeti a keresztény hitet, és kritizálja az iszlámot, ezért

Hatunt az elmúlt időszakban számos fenyegetés és támadás érte muszlimok részéről.

Az aktivista a tiltakozásai során kiemeli, hogy milyen a keresztények és a muszlimok reakciója a vallásuk kritizálására. Példának hozza fel a Charlie Hebdo vagy a Kurt Westergaard karikaturista elleni támadásokat, és az azzal kapcsolatos reakciókat.

Hatunt korábban is érték már erőszakos támadások, 2020 októberében egy algériai muzulmán migráns eszméletlenre verte a nőt a Speakers Cornerben, miután nyilvánosan mutogatni kezdte a Mohamedről készült Charlie Hebdo karikatúrát.

Még több külföldi hír

2020 augusztusában a David Wooddal folytatott élő YouTube beszélgetés során elárulta, hogy az Egyesült Királyság rendőrsége arra figyelmeztette, hogy veszélyben forog az élete. Az életét fenyegető muszlimok miatt, azt az iránymutatást kapta a rendőrségtől, hogy a továbbiakban ne menjen a Speaker Cornerbe.

A figyelmeztetések ellenére Hatun azóta is rendszeresen nyilvánosan megjelenik, és arra biztatja a muzulmánokat, hogy térjenek át a kereszténységre.

Amint arról a RAIR Foundation többször is beszámolt, a baloldal és a muzulmán közösség által iszlamofóbiával megvádolt személyeket gyakran szabályosan lemészárolják, vagy pedig bujkálva kell élniük, elvesztve a karrierjüket és folyamatosan célpontok lesznek.

Még több külföldi hír

Hatun célja, hogy továbbra is megmutassa a világnak, hogy az iszlám mennyire intoleráns és veszélyes egy liberális és szabad nemzet számára.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ver a férjed? Miért mentél hozzá? Bevezették az iszlám jogot Angliában!

Mazsi

Sok ezren ünnepelték Jeruzsálemben a feltámadás napját

info

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!