Hirmagazin.eu
Főoldal » Leszámol Magyarországgal: Vajna Timi ezt tervezi Amerikában
Bulvár

Leszámol Magyarországgal: Vajna Timi ezt tervezi Amerikában

Hiába örökölt szép vagyont, úgy tűnik, amíg nem amerikai állampolgár, nem tudja élvezni Andy Vajna javait az özvegye.

Mint arról korábban beszámoltunk, a januárban elhunyt filmmogul végrendeletét nem mutatták be a hagyatéki eljárás során, így az egyedüli örökös az özvegye lett. Ennek ellenére Tímea nem jutott még hozzá a vagyonhoz, sőt, jelenleg is tárgyalásokat folytat, ahogy azt a Blikknek is elárulta pár héttel ezelőtt:

„Ugyan a magyarországi hagyatéki tárgyalás lezárult, az örökséghez még nem jutok hozzá. Bonyolult és hosszadalmas procedúra vár rám, hiszen Andy magyar cégei az amerikai cégekbe futnak be.”

Úgy tűnik, új életet kell kezdenie az Egyesült Államokban, amit az egyik barátnője is megerősített a Bestnek.

„Egyelőre a pénzéhez azért nem férhet hozzá, mert az egy trustban, vagyis egy bizalmi vagyonkezelői alapban van, amelynek egyelőre csak haszonélvezője, nem pedig a vagyongazdálkodója. Hogy azzá váljon, amerikai állampolgárnak kell lennie” – mesélte a forrás, aki azt is elárulta, Timi minden kritériumnak eleget szeretne tenni.

„Már készül a költözésre, hiszen ahhoz, hogy megillessék a jogok, jövőre csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül. Már elkezdett berendezkedni az új életre, folyton tervezget, illetve felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.”

Hogy hogyan tudja majd újrakezdeni az özvegy egy kontinenssel arrébb, a jövő kérdése, ám az vélhetően nem éri meglepetésként, mennyit is örököl. Barátnője szerint Andy halála után 10 nappal Timit értesítették a Nevadában lévő végrendelet tartalmáról, így pontosan tudja, mire számíthat, űm nem elhanyagolható tényező, hogy a vagyon főleg cégekben áll.

„Addig érnek valamit, amíg működnek és hasznot hoznak. Nagyon valószínű, hogy amit majd Timi kézhez kap, a töredéke lesz a 123 millió dolláros összegnek” – ismerte el a közeli hozzátatozó.

„Nem tudom, mi lesz velem. Még kérdés, hogy Amerikában lesz-e pénzem, tudok-e bármit is bérelni, de az is lehet, hogy maradok a régi apartmanban. A letelepedési engedélyt 2021-ben kaphatom meg” – vallotta be az egykori modell még augusztusban a Bestnek, hozzátéve: nehéz egyszerre mindent kézben tartania.

blikk

Hasonló hírek

Máig is megoldatlan, fantáziát izgató rejtélyek

info

Óriási hír: hazamehet a kórházból Lerch István – Három évig kezelték az agyvérzése miatt

Mazsi

Kiss Ramóna megmutatta másfél hónapos kisfiát: tündéri, mosolygós képek készültek Noéról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------