Hirmagazin.eu
Főoldal » Lepedőből font kötélen menekült meg a lány a őt megkínzó migránstól
Külföld

Lepedőből font kötélen menekült meg a lány a őt megkínzó migránstól

A betegesen agresszív 24 éves migráns válogatott eszközökkel kínozta a francia barátnőjét, amíg az már nem bírta tovább. A krimi Nantes egyik külvárosában történt.

Jó lenne az Európában új életet kezdő migránsok boldog kapcsolatairól valamilyen hiteles tanulmányt olvasni, mert ennek hiányában úgy tűnik, hogy előbb-utóbb minden tizen- vagy huszonéves nő keservesen megbánja, ha bevándorlóval bújik ágyba.

Lepedőből font kötélen menekült meg a lány a őt megkínzó migránstól

Most éppen egy 18 éves francia lány bánta meg, hogy szerelembe esett egy 24 éves migránssal, akiről a Breibart nem írta meg, hogy honnan érkezett. 10 hónapig tartott a boldogság, amely azonban nem volt felhőtlen. A féfi egyre agresszívebben viselkedett.

Többször megverte a lányt rúddal és kábellel, leborotválta a hajának egy részét, sőt volt, hogy lobogó forró vízbe nyomta bele a kezét.

Végül a tinédzser nem bírta már tovább és a kilencedik emeletről úgy szökött meg, hogy kötelet font a lepedőből és leereszkedett egy emeletet.A nyolcadikon lakó szomszéd pedig értesítette a rendőrséget.

Az agresszív és Franciaországban illegálisan tartózkodó migránst elfogta a rendőrség. Az ügyészség emberrablás és kínzás vádjával fogja őt bíróság elé állítani.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Napóleon népe fellázadt, Koránt égetnek, lángol a muszlim mecset

Mazsi

Az amerikai elnök katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította a texasi partvidéket

Géza

Sztrájkolnak a hamburgi, stuttgarti és hannoveri repülőtéren

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------