Hirmagazin.eu
Főoldal » Lengyel Tamás csalódott, amiért Eszenyi nem nézett szembe a tényekkel
Bulvár

Lengyel Tamás csalódott, amiért Eszenyi nem nézett szembe a tényekkel

Lengyel Tamás nyilatkozott az Eszenyi-féle ügyről, bevallotta, csalódott, hogy a Vígszínház volt igazgatója nem tartott önvizsgálatot.

Interjút adott Lengyel Tamás a Vizitben, amelyben arról is mesélt, hogy miért nem elégedett az Eszenyi-ügy végkimenetelével.

A videóban azzal kezdi, hogy nem egy központi figura, nem szereti, ha rá irányul a figyelem. Ritkán lehet ezt hallani egy színésztől, de hozzáteszi, az, hogy mennyire vesz részt dolgokban, az a biztonságérzetének és a komfortérzetének függvénye. Jelenleg egyik társulatnak sem a tagja, és kitért arra, hogy a Vígszínházban mondott igent utoljára olyan szakmai felkérésre, amihez nem volt kedve. Az utolsó két bemutatóhoz ugyanis már nem volt kedve, függetlenül attól, hogy milyen volt együtt dolgozni az emberekkel. Elmondta, más ígéretet kapott két darabra vonatkozóan, amelyeknek a súlya a megbeszéléseken sokkal nagyobb volt.

Azonban Lengyel Tamás bevallotta, a Vígszínháznál töltött utolsó három évében már olyan feladatokat kapott, amik sem érdekesek, sem súlyosak nem voltak, és akkor lett elege a színésznek.

Arra a kérdésre, hogy az Eszenyi-ügyben megszólaltak közül felvette-e bárkivel is a kapcsolatot a volt színházigazgató, így nyilatkozott:

“Nem, nem volt, és ez nekem is nagyon furcsa. Én megpróbálnék először kapcsolatba lépni a vádlóval, hogy ezt miért csinálod? Miért nem jelezted nekem ezeket a problémákat? Azért nem történt ez, mert ez nem igaz. Nekem is volt több beszélgetésem, volt egy határozott, durva beszélgetésem, amikor ő arra hivatkozott, hogy ő nem jó pedagógus, és ezt el kell nézni neki, mert viszont a művészet, amit mi készítünk az olyan kaliberű, és nagyszabású, hogy ezt meg lehet bocsátani.” – mondta a színész.

Lengyel Tamás hozzátette, boldog, hogy Eszenyi Enikő végül elkerült a színházigazgatói pozíciójából, mert nem tudott az emberekkel bánni, és így nem is alkalmas, hogy egy színházat vezessen.

“De csalódottt vagok, hogy abban a nyilatkozatban, amiben ő kifejezte a lemondását, abban nincsen önvizsgálat, szembenézés. Hiányolom azt, hogy foglalkozzon azzal, hogy ezek a vádak valósak, és igazak, és hogy ezek az emberek ezt élték át. De nem foglalkozik ezekkel, nincs önvizsgálat. Nem erre a kimenetelre számítottam.” – mondta a színész.

(24.hu) / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS Archívum

Hasonló hírek

A hosszú távú kapcsolatok titka egyszerű rajzokon, ahogy még sosem rajzolták meg

Géza

Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel..

Géza

Új szerelemről vallott Csepregi Éva!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!