Főoldal » Lemondott az alvásról Liptai Claudia!
Bulvár

Lemondott az alvásról Liptai Claudia!

A mű­sor­ve­zető öt hó­napja adott éle­tet má­so­dik gyer­me­ké­nek, Mar­cell­nek, és bi­zony meg­szen­vedi az éj­sza­ká­kat azóta.

Első gyermekéhez, Pankához képest igazán nyugodt baba Liptai Claudia kisfia, Marcell. A műsorvezető öt hónapja adott életet a kicsinek, azóta pedig a szülési szabadságát tölti.

A Best magazinban vezetett baba-mama naplójából azonban kiderül, korántsem olyan pihentető számára ez az időszak, mint azt sokan hinnék.

“Na, jó, ez kicsit igazságtalan, mert volt már olyan az elmúlt öt hónapban, hogy belehúztunk és hat órát is aludtam” – kezdte a bejegyzését Claudia.

Lemondott az alvásról Liptai Claudia!
Claudia és kedvese, Ádám, boldogan nevelik fiukat.
Fotó: Szabolcs László

Elmesélte, hogy Panka esetében több praktikát is alkalmazott: a lánya csak egy bizonyos zenére aludt el, több cumit is elhelyezett a babaágyba vész esetére, néha pedig a ház körül körözve, a babaülésben, az autóban próbálta elaltatni őt.

“Amikor a lányom végre elaludt, tudtam, hogy még egy jó idő, amíg ez mély alvásba fordul. Ezért kikísérleteztem, hogyha egy kispárnára térdelve, mint egy ausztrál szörfös elevickélek az ajtóig, nyert ügyem van. Persze Murphy-törvénye, hogy mindig az utolsó centiken van egy recsegő parketta… (…) Marci más törődést igénylő gyerekem. Ő esténként gagyog egy kicsit, fogja a cumiját és a mackóját, nézegeti a plafonra vetített színes fényeket, hallgatja az őserdő-szimulátort (áááá…), és csak egy kis hátsimit igényel. Viszont az éjszakákban többször nyögdécselve felébred. Én olyankor, mint zombi megyek és teszem a cumit a kis nyekergő szájába. Tehát nála sem alszom egybefüggően többet négy-öt óránál.

Ami lássuk be, egy idő után kínzással ér fel.

“És hiába lesz majd nála is jobb, akkor majd azért nem alszom, mert Pankát várom haza az épp aktuális buliból. Tehát mégiscsak igaz a cím: majd alszom húz év múlva” – írta a Best magazinban Claudia.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A Bayern München csapat az Oktoberfesten (Videó)

info

Megtörte a csendet, ezt üzente a kórházból a szívbeteg Boros Lajos

Mazsi

Egymásra talált a két összetört szív? – mindenki ezt találgatja

info