Belföldi hírek

Lemondott a Momentum elnöksége

Lemondott a Momentum elnöksége szombaton a párt küldöttgyűlésén – közölte a párt az MTI-vel.

Budapest, 2018. május 1. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszédet mond a Momentum Harcra Magyar! Tüntetés a jövőnkért! címmel szervezett tüntetésén a Kodály köröndön 2018. május 1-jén. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A közlemény szerint mivel az elnökség azt vállalta, hogy bejuttatja a pártot a parlamentbe, de ez nem sikerült, a küldöttek nem fogadták el az elnökség beszámolóját. Az elnökség ennek következményeként vállalta a saját felelősségét és ígéretéhez híven testületileg lemondott tisztségéről – áll a közleményben.

„Ennek a kampánynak rengeteg tanulsága volt – vezetőségünk a Momentumtól elvárható értékeknek megfelelően döntött” – áll a közleményben. A tájékoztatás szerint a párt választás utáni első küldöttgyűlésének határozata alapján nyár elején döntenek az új elnökségről, a tisztújításon a leköszönő elnökségi tagok újból megmérettethetik magukat.  Az új elnökség felállásáig a pártot változatlan politikai irány mentén az igazgatóság vezeti – közölték.

Forrás: MTI

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Három intézkedéssel segíti a kormány jövőre a nagycsaládosokat! A módosítások, akár 600 ezer forint teherkönnyítést jelentenek! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Tisztességtelen a pénzügyi támogatások megvonásával fenyegetőzni

info

A közelmúlt válsághelyzeteiben is bizonyítottak a magyar katonák

info