Hirmagazin.eu
Főoldal » Lelőtték a Fővárosi Törvényszékről elszökött fegyveres férfit, aki túszt is ejtett – részletek, fotók!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lelőtték a Fővárosi Törvényszékről elszökött fegyveres férfit, aki túszt is ejtett – részletek, fotók!

Megszólalt a Fővárosi Törvényszék a pénteken dél körül történt hihetetlen eseményekről: egy rab lefegyverezte az őrt és elszökött a bíróságról.

Mint megírtuk a Fővárosi Törvényszék épületében ma dél körül egy rab lefegyverezte őrét, majd annak fejéhez szorította a pisztolyt, és megszökött. a Blikk információi szerint hajtóvadászatot követően a Szentmihályi út- Nyírpalota út kereszteződésénél, az Ázsia Center magasságában fogták el.

A férfi egy autóval vitette magát a Szentmihályi útig, ahol kocsit akart váltani, de az általa leállított Mercedes sofőrjét nem tudta kirángatni az autóból. Ekkor értek oda a rendőrök, mire a fegyveres férfi feléjük lőtt. a rendőrök viszonozták a tüzet, eltalálták a szökevényt. A férfit válságos állapotban vitte kórházba a mentő.

Lelőtték a Fővárosi Törvényszékről elszökött fegyveres férfit, aki túszt is ejtett – részletek, fotók! 1
Az elfogás helyszíne / Fotó: Blikk

A Fővárosi Törvényszék az esetet követően közleményt adott ki, melyből kiderül, hogy a fogoly az ítélethirdetést követően szökött el, a tárgyalóteremből.

“A férfi, akire garázdaság és rongálás vétsége miatt a Fővárosi Törvényszék 1 év 1 hónap börtönbüntetést szabott ki jogerősen, az ítélethirdetést követően, a kézbilincs felhelyezésekor dulakodni kezdett a büntetés-végrehajtási őrrel.”

Eközben szerezte meg az őr fegyverét a férfi és lábbilinccsel a lábán kimenekült a tárgyalóteremből.

Az eljáró bírói tanács időközben a történtekről értesítette a Fővárosi Törvényszék Biztonsági Szolgálatát, amelynek egy tagját a menekülő férfi fegyverrel túszul ejtette.

tússzal a terhelt az épületen kívülre távozott, ahol egy személyautót fegyverével megállásra kényszerített. Ezt követően az elítélt a túszt elengedte, majd beszállt a kocsiba és a sofőrrel együtt elhajtott a helyszínről.

“A Törvényszéken személyi sérülés nem történt. A férfit erőszakos bűncselekmények miatt korábban már elítélték, s jelenleg is más bűncselekmény miatt jogerős büntetését töltötte.” – írta a bíróság épületében történt részletekről a Fővárosi Törvényszék.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Felismeri ezt a férfit?

Edit

Baleset miatt késésekre lehet számítani ezen a vasútvonalon

Géza

Vigyázzunk rájuk!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------