Hirmagazin.eu
Főoldal » Leleplezték a Spar pontgyűjtő akcióját, erre figyelmeztetnek most mindenkit!
Életmód hírek

Leleplezték a Spar pontgyűjtő akcióját, erre figyelmeztetnek most mindenkit!

Egy hetvenhárom éves asszony kellett hozzá, hogy a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indítson a Spar matricagyűjtős akciójában elérhető nyeremények miatt. Úgy tűnik, az áruházlánc kissé drágán árulja a gurulós bőröndöt.

Remek ajánlatnak tűnik a Spar legújabb hűségpontgyűjtős akciójában elérhető gurulós bőrönd, amit az áruházlánc 49 999 forint helyett csupán 20 299-ért, plusz 20 matricáért ad a vásárlóinak.

A bőrönd megtetszett egy 73 éves nyugdíjas nőnek, aki saját bevallása szerint nem ért az internethez, de két perc alatt megtalálta ugyanazt a táskát a német Amazonon 54,95 euróért, durván 17 ezer forintért, ingyenes magyarországi házhoz szállítással.

A Gazdasági Versenyhivatalt, amely a 73 éves nyugdíjas levelét panasznak értékelte, és vizsgálatot ígért az ügyben. Megnézik majd, hogy a közölt nem akciós, magasabb árat korábban ténylegesen alkalmazta-e a vállalkozás. A Spar szerint ők a táska gyártója, az Ellehammer márka által javasolt árakkal dolgoztak.

„A hűségpont nélküli ár a márka által javasolt fogyasztói ár, de a piacon és főleg az online piacon lehetnek ettől eltérő árak kereskedőnként, melyet a márka sem tud minden egyes eladási ponton ellenőrizni.

A ténylegesen érvényesülő kiskereskedelmi ár nem feltétlenül egységes, eltérhet földrajzi régiónként, a különböző értékesítési csatornákban. Az ajánlott fogyasztói ár esetében – lévén hogy az ajánlás – a márka nem tudja garantálni, hogy az ajánlott ár mindenképpen érvényesül” – írta a Spar.

A május 10. és 2018. augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció alatt bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban elköltött 1000 forintos vásárlásod után 1 darab hűségpontot kapsz, amelyet pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz. Húsz darab hűségpont megszerzését követően megveheted a 11-féle exkluzív Ellehammer-termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron.

Az INTERSPAR áruházak vásárlóinak szóló egyedi ajánlat a 24”-es keményfedelű gurulós bőrönd. Az összegyűjtött hűségpontokat 2018. május 10-től tudod beváltani az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2018. szeptember 2-ig.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy többszörös árat jelöl meg az áruház, és még a ‘kedvező’ akció után is több pénzt kér el a vevőtől, mint egy webshop.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

25 évesen tudta meg, hogy kicserélték a kórházban

Mazsi

Jár ülőhely a terhes nőnek a buszon? Ti mit gondoltok erről?

Mazsi

Hegyet építenek Sanghajban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------