Hirmagazin.eu
Főoldal » Lejárt az idő! Lejárt az ellenzéké, és lejárt a mienk is! Már csak 1 megoldás van, hogy nyugodtan alhasson az ország!
Belföldi hírek

Lejárt az idő! Lejárt az ellenzéké, és lejárt a mienk is! Már csak 1 megoldás van, hogy nyugodtan alhasson az ország!

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nevezze ki Tarlós Istvánt a fővárosért felelős tárca nélküli miniszternek, mint ahogyan Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter!

Ezzel elejét tudjuk venni annak, hogy illetéktelenek, esetleg, elherdálják azt a vagyont, amit keserves munkával 9 év alatt összehoztunk, és ezzel az intézkedéssel meg tudjuk őrizni Budapestet olyan világvárosnak, mint amilyen dicső minősítéseket kaptunk ez elmúlt években!

Itt nem arról van szó, hogy ki szereti a most megválasztott főpolgármestert és ki nem szereti, hanem arról – könyörgöm, értse meg mindenki! -, hogy Magyarország fővárosa elindult egy olyan úton, amely a nemzetközi közvéleménynek ás minősítőknek kedves város volt, örömmel jött ide mindenki, dicsérték a világ minden tájáról, és soha, senki nem mondta azt, hogy miért nem szabad és miért nem zöldebb a város!

Egy ország fővárosát szakértő főpolgármester és szakértő kiszolgáló csapat kell, hogy vezesse, mint ahogy egy országot is csak szakértői kormány vezethet, máskülönben a káosz fog eluralkodni, mindenek felett!

Lehet, hogy idővel jó lenne az új főpolgármester, senki nem tudhatja, de nekünk nincs időnk kísérletezni, hogy jó lesz-e vagy nem, mert itt millió emberek sorsáról, életéről kell dönteni, és sem te vagy te, sem én vagy ő, nem tudjuk garantálni azt, hogy jó lesz! Akkor viszont, ha lesz felette egy olyan szakértő, mint Tarlós István, biztos, hogy közös munkával jó tud majd lenni fővárosunk élete, azaz a mi mindennapjaink!

Várjuk a Miniszterelnök Úr mielőbbi intézkedést ez ügyben!

www.hirmagazin.eu, Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Nem egyedi eset! Ahol a szükség, ott a segítség! Rendőreinkre számíthatunk! Oszd meg!

Géza

Migráns-tüntetés: Két gyermek könyörgött a rendőröknek, hogy nyissák meg a határt! + Videó!

Mazsi

Ünnepi ráhangolódás a Zeneakadémián

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------