Image default
Belföldi hírek

Lejárt az idő! Lejárt az ellenzéké, és lejárt a mienk is! Már csak 1 megoldás van, hogy nyugodtan alhasson az ország!

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nevezze ki Tarlós Istvánt a fővárosért felelős tárca nélküli miniszternek, mint ahogyan Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter!

Ezzel elejét tudjuk venni annak, hogy illetéktelenek, esetleg, elherdálják azt a vagyont, amit keserves munkával 9 év alatt összehoztunk, és ezzel az intézkedéssel meg tudjuk őrizni Budapestet olyan világvárosnak, mint amilyen dicső minősítéseket kaptunk ez elmúlt években!

Itt nem arról van szó, hogy ki szereti a most megválasztott főpolgármestert és ki nem szereti, hanem arról – könyörgöm, értse meg mindenki! -, hogy Magyarország fővárosa elindult egy olyan úton, amely a nemzetközi közvéleménynek ás minősítőknek kedves város volt, örömmel jött ide mindenki, dicsérték a világ minden tájáról, és soha, senki nem mondta azt, hogy miért nem szabad és miért nem zöldebb a város!

Egy ország fővárosát szakértő főpolgármester és szakértő kiszolgáló csapat kell, hogy vezesse, mint ahogy egy országot is csak szakértői kormány vezethet, máskülönben a káosz fog eluralkodni, mindenek felett!

Lehet, hogy idővel jó lenne az új főpolgármester, senki nem tudhatja, de nekünk nincs időnk kísérletezni, hogy jó lesz-e vagy nem, mert itt millió emberek sorsáról, életéről kell dönteni, és sem te vagy te, sem én vagy ő, nem tudjuk garantálni azt, hogy jó lesz! Akkor viszont, ha lesz felette egy olyan szakértő, mint Tarlós István, biztos, hogy közös munkával jó tud majd lenni fővárosunk élete, azaz a mi mindennapjaink!

Várjuk a Miniszterelnök Úr mielőbbi intézkedést ez ügyben!

www.hirmagazin.eu, Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Borkai-botrány: két prostituáltat is bevittek a zsaruk

Mazsi

Itt aztán megéri dolgozni: ennyi pénzt keresnek a bolti dolgozók

Mazsi

Rendkívüli rendőri jelenlét közepette tüntettek Chemnitzben

Géza