Hirmagazin.eu
Főoldal » Lehullt a lepel! Ezért ment neki Bono, az U2 énekese, Orbán Viktor Miniszterelnökünknek! Oszd meg!
Belföldi hírek

Lehullt a lepel! Ezért ment neki Bono, az U2 énekese, Orbán Viktor Miniszterelnökünknek! Oszd meg!

Az elmúlt hetekben nagy hirtelen nem csak a zenei híradásokba került bele idehaza Bono. A U2 énekese azzal vált hőssé a ballib portálokon, hogy koncertjein nyilvánosan Orbán Viktor ellen szólalt fel, az „Ördög barátjaként” említette a magyar miniszterelnököt.

A már évtizedek óta – az épp aktuális tinimagazinoktól kezdve bármelyik nyugati fősodratú sajtótermék kedvenceként – a „lázadó rocksztár” szerepében tetszelgő énekesről nemrégiben furcsa fotók kezdtek el terjedni, amelyen Soros Györggyel együtt látható.

Bono és a Soros által támogatott Amnesty International között egyébként régi keletű a kapcsolat, úgyhogy sok meglepő nincs az ír „forradalmár” megnyilvánulásaiban.

Bono most újabb szintet lépett, ezúttal az Európai Parlamentbe látogatott, és ha már ott volt, akkor elmondta, hogy bár sokan „aggódnak a nacionalizmus miatt, őt a nemzetköziség (ahogy szó szerint fogalmazott, az internacionalizmus) jobban érdekli. Szerinte Európának Afrikával összefogva át kellene vennie az uralmat a világ felett, mert az amerikai fejlemények nem nyerték el a tetszését. Az álmaiban megjelenő ”romantikus Európa„ mellett pedig az Afrikából Európa felé áramló migrációt is megemlítette, amelyet ”hihetetlen lehetőségként„ jellemzett.

Bono jobban tenné, ha maradna az éneklésnél. Még akkor is, ha legutóbb sajnálatos módon elment a hangja, úgy is jobban állna neki az éneklés, mint a politizálás.

Forrás: magyaridok.hu

Hasonló hírek

A Fidesz vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben

Edit

Az új költségvetés a családokat és a gazdaságot védi, a baloldal ezt sem szavazta meg

Géza

Új szakasz kezdetét jelenheti az EP-választás

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------