Főoldal » Lehullt a lepel! Ezért ment neki Bono, az U2 énekese, Orbán Viktor Miniszterelnökünknek! Oszd meg!
Belföldi hírek

Lehullt a lepel! Ezért ment neki Bono, az U2 énekese, Orbán Viktor Miniszterelnökünknek! Oszd meg!

Az elmúlt hetekben nagy hirtelen nem csak a zenei híradásokba került bele idehaza Bono. A U2 énekese azzal vált hőssé a ballib portálokon, hogy koncertjein nyilvánosan Orbán Viktor ellen szólalt fel, az „Ördög barátjaként” említette a magyar miniszterelnököt.

A már évtizedek óta – az épp aktuális tinimagazinoktól kezdve bármelyik nyugati fősodratú sajtótermék kedvenceként – a „lázadó rocksztár” szerepében tetszelgő énekesről nemrégiben furcsa fotók kezdtek el terjedni, amelyen Soros Györggyel együtt látható.

Bono és a Soros által támogatott Amnesty International között egyébként régi keletű a kapcsolat, úgyhogy sok meglepő nincs az ír „forradalmár” megnyilvánulásaiban.

Bono most újabb szintet lépett, ezúttal az Európai Parlamentbe látogatott, és ha már ott volt, akkor elmondta, hogy bár sokan „aggódnak a nacionalizmus miatt, őt a nemzetköziség (ahogy szó szerint fogalmazott, az internacionalizmus) jobban érdekli. Szerinte Európának Afrikával összefogva át kellene vennie az uralmat a világ felett, mert az amerikai fejlemények nem nyerték el a tetszését. Az álmaiban megjelenő ”romantikus Európa„ mellett pedig az Afrikából Európa felé áramló migrációt is megemlítette, amelyet ”hihetetlen lehetőségként„ jellemzett.

Bono jobban tenné, ha maradna az éneklésnél. Még akkor is, ha legutóbb sajnálatos módon elment a hangja, úgy is jobban állna neki az éneklés, mint a politizálás.

Forrás: magyaridok.hu

Hasonló hírek

Félárbócra engedték a magyar nemzeti lobogót

Edit

Bakondi áttörést vár 2017-ben

Edit

Magyarország teljesíti a két százalékos védelmi ráfordítást érintő vállalását

Géza