Hirmagazin.eu
Főoldal » Lehet örülni, Berki Krisztián kiesett a Nagy Duettből!
Média és szórakozás Zene, filmzene

Lehet örülni, Berki Krisztián kiesett a Nagy Duettből!

Végre teljesült Az Internet Népének a legnagyobb kívánsága, mert tegnap este kiesett a Nagy Duettből Berki Krisztián és partnere, Fésűs Nelly.

Lehet örülni, Berki Krisztián kiesett a Nagy Duettből!

Valóban érett már, hogy távozzanak, a produkcióik többsége gyenge volt, és a korábban kiesett Demcsák Zsuzsa & Pál Dénes és Pintér Tibor & Rubint Réka páros is jobb előadásokat nyújtott. Az utóbbi nehéz hetek miatt minden tiszteletem Fésűs Nellyé, ő aztán kihozta mindenből a maximumot.

Lehet örülni, Berki Krisztián kiesett a Nagy Duettből!

Tegnap este meglepően igényes színpadképpel hódított a Nagy Duett, igazán lehetett látni, hogy nem sajnálták az anyagiakat a kreátorok. Habgépből lőtték a habot kőkeményen a színpadra, másutt konfettihegyek hulltak, a barokk kort is megidézték hozzá illő jelmezekkel és így tovább.

Lehet örülni, Berki Krisztián kiesett a Nagy Duettből!

Ütős adáson vagyunk túl, kitettek magukért a celebek.

Jövőhéten elődöntő, jelenleg még öt sztárpáros van versenyben: Keleti Andrea & Peter Srámek, Kucsera Gábor & Dér Heni, Kulcsár Edina & Hevesi Tamás, Pachmann Péter & Péter-Szabó Szilvia és Schobert Norbi & Keresztes Ildikó.

A Nagy Duett 2016 hetedik adás – érdekességek, videók

Hat sztárpárral május 22-én folytatódott A Nagy Duett negyedik évada.

A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Fergeteges szórakozást, vicces produkciókat ígér A Nagy Duett negyedik évada, amely április 10-től vasárnap esténként jelentkezik a TV2 műsorán. A show műsorban sokat próbált énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

A Nagy Duett negyedik évadában minden eddiginél több produkciót láthatnak a nézők, hiszen tizenkét sztárpár lép színpadra.

A sztárpárok produkcióját A Nagy Duett megújult zsűrije, azaz Szulák Andrea, Cooky és Kasza Tibor értékeli majd. Most először pedig a nézők a TV2 Live applikációján keresztül adhatják le szavazataikat kedvenc párosukra.

18:42   Még nem töltötted le az ingyenes TV2 Live applikációt? Most itt a lehetőség! Kattints és szavazz ingyen kedvenc párosodra!
Applikáció letöltés ITT

18:57 Kucsera Gábor és mestere Dér Heni egy igazán pörgős produkcióval indították a show-t. A Madagaszkár című mese főcímdalára riszáltak.
19:09 Berki Krisztián és Fésűs Nelly az EDDA Mi vagyunk a rock című dalával álltak színpadra.

19:19 Kulcsár Edina és Hevesi Tamás Elton John és Kiki Dee szerelmes duettjével készültek az estére.

19:41 Schobert Norbi és mestere Keresztes Ildikó felültek a nosztalgia hajóra, és elhozták nekünk a Neoton Familiától a Santa Mariát

;

19:49 A Marica Grófnő című operettből szólt a Szép város Kolozsvár, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia előadásában

19:58 Keleti Andrea és Peter Srámek az O-Zone Dragostea Din Tei című slágerét adták elő ma este.

20:12 Kulcsár Edina, Hevesi Tamás, Kucsera Gábor és Dér Heni az Aerosmith és Run-DMC Walk This Way című dalára vadultak ma este.

20:28 Berki Krisztián, Fésűs Nelly, Keleti Andrea és Peter Srámek az ABBA Mamma Mia című örökzöld slágerével álltak újra színpadra.

20:44A Pachmann Péter-Péter Szabó Szilvia és Schobert Norbi-Keresztes Ildikó páros a Hooligans Legyen valami című dalával pezsdítették fel a zsűri hangulatát.

Pontszámok

  1. Keleti Andi és Peter Srámek 58 pont (10+10+10) 9+9+10
  2. Kulcsár Edina és Hevesi Tamás 57 pont (9+9+9) 10+10+10
  3. Kucsera Gábor és Dér Heni 55 pont (9+8+8) 10+10+10
  4. Berki Krisztián és Fésűs Nelly 52 pont (8+8+8)  9+9+10
  5. Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia 30 pont (10+10+10)
  6. Schobert Norbi és Keresztes Ildikó 29 pont (9+10+10)

20:12 jönnek a továbbjutók: Keleti Andi és Peter Srámek, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia, Kulcsár Edina és Hevesi Tamás, Kucsera Gábor és Dér Heni, Schobert Norbi és Keresztes Ildikó 

20:14 A versenytől búcsúzott: Berki Krisztián és Fésűs Nelly

 

forrás: MédiaAddict/zene.hu

Hasonló hírek

Kereskedelmi tévéket büntetett a Médiatanács

Edit

Kismenők – Váradi Évikének nem sikerült

info

Meddig lehet kihasználni a délkelet-ázsiai elefántokat?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------