Főoldal » Lehet, hogy szellemlakta házban élsz?
Bulvár

Lehet, hogy szellemlakta házban élsz?

hirmagazin_2015-07-19_143429

Ha fura szagokat, illatokat érzünk a ház bizonyos pontján, amiknek normál körülmények között nem kellene ott lenni, szintén elgondolkodhatunk azon, vajon mi okozhatja. Akárcsak a szokatlan illatok, az ismeretlen eredetű zajok is gyanúra adhatnak okot. Egy régi házban a hangos szellemek leginkább a tárgyak dobálásával, bútorok tologatásával hívják fel magukra a figyelmet.

Miley Cyrus is Londonban bérelt olyan lakást, amit kísértetjárta pékségből alakítottak át. Az énekesnő elmondása szerint a húgát egyszer megégette a víz zuhanyozás közben, amikor megmagyarázhatatlan módon hirtelen forróvá vált, ő maga pedig akkor ijedt meg nagyon, amikor egy kisfiút látott a mosdó mellett ülni.

Adele sem volt sokkal nyugodtabb, amikor újonnan vásárolt hatmilliós álomotthonában fura dolgokat tapasztalt. Az énekesnő annyira megrémült, hogy többé nem volt hajlandó egyedül aludni a házban – ami egykor zárdaként működött -, ezért testőrt fogadott maga mellé. Kesha pedig el is költözött Los Angeles-i lakásából, miután úgy érezte, szellemek kísértenek ott.

Az amerikai színésznő, Daryl Hannah mai napig nem tudja: rémálom volt vagy valóság, amit éjjelenként gyötörte. Szülei válásakor kezdett paranormális tevékenységeket tapasztalni, mire aggódó szülei pszichológushoz vitték. A szakember viszont nem hitt neki, így nem tudhatja, hogy a válástól borult-e ki, vagy tényleg földöntúli élményben volt része. Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Hathaway kísértetlak lakóival is, akik szombaton és vasárnap 13.30-tól szellemeskednek a Nickelodeonon!

Forrás: mixonline; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Lagzi Lajcsinak is becsengettek – így érkezett a bíróságra a zenész, mi lehet a háttérben?

Mazsi

Vajna Tímea: „Érzem, hogy nagy változás jön az életembe”

Mazsi

Hatalmas vagyonnal kérkedik Zámbó Krisztián – Fotó

Mazsi