Hirmagazin.eu
Főoldal » Lehet, hogy hajszín alapján kellene pasit választani
Bulvár

Lehet, hogy hajszín alapján kellene pasit választani

Ugye te sem gondoltad volna, hogy mennyire fontos a párválasztásban az, hogy kinek milyen a hajszíne? Minden nőnek megvan az ideálja, hogy milyen magas, milyen testalkatú, milyen hajszínű pasiról álmodozik. Neked is megvan az ideálod, hogy neked aztán ilyen pasi kell?

Lehet, hogy hajszín alapján kellene pasit választani

Hölgyeim, ha nem tudnátok mi a jellemző, a szőke, a barna, a fekete, vagy éppen vörös hajszínű pasira, majd mi segítünk benne!

Barna haj

Egy barna hajú férfiban soha nem fogunk csalódni. Nagyon család centrikusak, nyitottak a világra és mindig, mindenben számítani lehet rájuk. A barna haj is rengeteg árnyalatú lehet. Ehhez a hajszínhez általában az észt és az értelmet párosítják.

A barna pasik intelligensek, jó a humoruk, erősen reál beállítottságúak. Érdekesség, hogy például a Nobel-díjasok között is a legtöbb díjazott barna hajú volt. Egy barna hajú ember folyamatosan és mindig kitartóan dolgozik, céljai vannak, amit minden áron el is fog érni. Remekül terhelhető, nehéz helyzetekben is utolsó ként válik idegessé, mindig gyakorolja az önkontrolt.

A hölgyeknek egy barna hajú férfi különösen jó választás lehet, hiszen mellette biztonságban érezhetjük magunkat, megnyugtat és bizalmat áraszt magából.  A barna a föld színe, így párhuzam vonható: a barnák két lábbal állnak a földön.

Ne gondold, hogy a barna szín unalmas, egy jól megválasztott csokoládé színű frizurával is feltűnést kelthetsz! A barna hajszín biztonságot, nyugodtságot sugároz. Nem véletlen, hogy a nők legszívesebben barna hajú férfit választanak párnak.

Fekete haj

A fekete haj rejt valami démoni kisugárzást, de gondolhatunk arra is, hogy a legjobb szeretők a fekete hajú pasik. Gondoljatok csak bele, hogy a latin pasik milyen isteniek a gyönyörű, erős testtartásukkal, a fekete fürtökkel, temperamentumosak és hős szerelmesek.

A fekete tiszteletet ébreszt, igazi egyéniség. Filozofikus alkatok, minden érdekli őket, leginkább, hogy mi miatt történik, hogyan működnek a dolgok, sokkal érdeklődőbbek, mint a többi hajszín birtokosai. Sajnos a fekete hajat viselő férfi sokszor melankolikus, magába forduló, zárkózott, amit nagyon nehéz egy kapcsolatban a nő számára elviselni.

Kissé öregít és karakteressé tesz. Egy született fekete hajú gyakran kíváncsi, főleg irodalomra, vallásra, és mindenre, ami szellemi termék. Az ezotériától, spiritualizmustól sem áll távol. Gyakran extravagáns ruhákban látjuk őket, néha teljesen elrugaszkodva a valóságtól. Pénzügyi téren viszont a feketék a legjobbak, így anyagi gondunk nem lesz mellettük!

Lehet, hogy hajszín alapján kellene pasit választaniSzőke haj

Lehet homok, méz, búza, platina i, de a szőkeség egy életforma. nem hiába mondják, hogy a nők mindig a szőke herceget várják, fehér lovon. Ez a hajszín soha sem fog kimenni a divatból, nem avul el.

A szőke hajú férfi sokszor rideg, hűvösséget áraszt, távolságtartást sugároz. Bár sokan egy szőke hajú férfit ártatlannak, bájosnak gondolunk, korán sem azok, nagyon határozottak, és erősek tudnak lenni.

A szőke pasi talán, mind közül a leggyengédebb, törékenységet, simulékonyságot, engedelmességet árasztanak. Hölgyeim azonban ezek a férfiak nagyon befolyásolhatóak is, és könnyen csábulnak el más nők karjaiban.

A szőke igazi szerető, olyan csodákat tehet veled az ágyban, amit egy latinos fekete, vagy egy határozott barna nem fog elérni nálad. Nagyon jó üzleti érzékkel rendelkeznek és rendkívül találékonyak is az élet legtöbb területén!

 

Forrás: delina

Hasonló hírek

3+1 dolog, amit nem tudtál Somerhalder-ről!

Edit

Palvin Barbi ezt is bevállalta, meglepő fotó a magyar modellről

Mazsi

Gáspár Laci: ennyi volt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!