Hirmagazin.eu
Főoldal » Lehet, hogy ezért a cikkért a Hirmagazin fejét veszik, na de az igazság, ne maradjon véka alatt! Oszd meg!
Külföld

Lehet, hogy ezért a cikkért a Hirmagazin fejét veszik, na de az igazság, ne maradjon véka alatt! Oszd meg!

Egy régi migránsbotrány Németországban, amiről, “érthetően”, nem írtak a lapok!

A kép illusztráció

 

Előre bocsátom a következőket:

„Akinek nem inge, ne vegye magára”

„Az esetleges névazonosság csak a véletlen műve”

„A cikkel kapcsolatban, semmilyen további információt nem adunk ki”

„Mindenkinek szíve joga, hogy nyomozzon, kutasson a céljai eléréséhez”

„Az elvégzett munka csak akkor elegendő, ha a cél megvalósult. A cikkben szereplő információk rendőrségi nyomozati anyagokból és a világhálóról származnak”

Muhamed Al-Azi Szíriában született. Már gyermekkorában elhatározta, hogy egyszer nagy ember lesz, és az is lett, mint ahogyan majd látni fogjuk.

2015-ben, Németországban, több éves nyomozás végeredményeképpen felderített a szövetségi rendőrség, együttműködve más országok hatóságaival egy olyan “orvosi hálózatot”, akik egy agysebészeti klinikát üzemeltettek. Muhamed volt az igazgató főorvos, Professzor, Dr. Muhamed Al-Azi, aki előtte Magyarországon, csupán 2 évet töltött el az orvosi egyetemen, mondván, hogy elegendő tudást szerzett e két év alatt is, minek tovább tanulni.

A “migrációs válságról” csak pár éve beszélünk, már a mi tudomásunkra, csak pár éve hozták a médiák, hogy a migránsok özönlenek Európába. Ezt már nem lehetett eltitkolni, mert egyre-másra találkozunk ezekkel a csúnya feketékkel, és inkább bejelentették, mint hogy kérdések merüljenek fel.

A migránsok azonban pontosan 7 éve özönlenek Európába, amióta 2011. máciusában kirobbant a szír polgárháború. Az akkor elegendő ok volt az akkori okos migránsok számára, hogy politikai menedékjogot és ezzel együtt a szükséges, szuper fennhatóságú iratokat megszerezzék, amelyekkel keresztül-kasul kószálhattak egész Európa területén.

A németországi agysebész klinika más sebészeti beavatkozásokat is végzett, és mindazok az egészségügyileg beteg emberek, akik meg tudták fizetni a “szír professzor” által meghatározott hatalmas összegeket, hosszas várólista után kés alá kerültek, azonban az esetek egyre – másra felgyorsultak, hogy az e klinikán operáltak kezdtek elhunyni. Erre figyelt fel a hatóság, na és komolyan vették komoly emberek feljelentéseit is, így indult el a nyomozás.

A professzor úrnak hatalmas tudása volt, 2 év orvosi egyetem, és mindaz a a szakmai gyakorlat, amit saját klinikáján szerzett meg. A klinika más orvosai és orvos-asszistensei azonban csak alacsony végzettséggel rendelkeztek, 1, legfeljebb 2 polgári (általános) iskola, de szerintük nem is volt fontos az, hogy tudjanak bármit is, a betegek elhitték, el akarták hinni, hogy “jó kezekben vannak”, mivel a klinika felszereltsége (befolyásos német és más nemzetbéli üzletemberek által finanszírozva) megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Azonban ezek a migránsok olyan “sötétek” voltak, hogy a nyomozás során, még az orvosi berendezéseket sem ismerték fel, sok berendezést csupán ládának, vagy olyan doboznak hittek, amin ülni lehet.

Na, de ne szaporítsuk a szót, mi a magunk részéről azt javasoljuk, mivel már annyi a migráns Európában, hogy lassan a boltokban is migránsok adják nekünk a kenyeret, hogy aki külföldi klinikán szeretne gyógyulni, előtte konzekvensen ellenőrizzen le mindent, mert az “Élet nem játék”, és nekünk is csak egy van belőle, így nem tudunk másikat kapni, ha a mocsok migránsok Istent játszanak, és elveszik tőlünk.

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Putyin félelmetes szavai: gyakorlatilag azzal fenyegette meg Ukrajnát, hogy eltörli a Föld színéről

Géza

Migránsokat küld vissza Magyarországra Belgium

Edit

Új muszlim párt alakult Svédországban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!