Image default
Külföld

Lehet, hogy ezért a cikkért a Hirmagazin fejét veszik, na de az igazság, ne maradjon véka alatt! Oszd meg!

Egy régi migránsbotrány Németországban, amiről, “érthetően”, nem írtak a lapok!

A kép illusztráció

 

Előre bocsátom a következőket:

„Akinek nem inge, ne vegye magára”

„Az esetleges névazonosság csak a véletlen műve”

„A cikkel kapcsolatban, semmilyen további információt nem adunk ki”

„Mindenkinek szíve joga, hogy nyomozzon, kutasson a céljai eléréséhez”

„Az elvégzett munka csak akkor elegendő, ha a cél megvalósult. A cikkben szereplő információk rendőrségi nyomozati anyagokból és a világhálóról származnak”

Muhamed Al-Azi Szíriában született. Már gyermekkorában elhatározta, hogy egyszer nagy ember lesz, és az is lett, mint ahogyan majd látni fogjuk.

2015-ben, Németországban, több éves nyomozás végeredményeképpen felderített a szövetségi rendőrség, együttműködve más országok hatóságaival egy olyan “orvosi hálózatot”, akik egy agysebészeti klinikát üzemeltettek. Muhamed volt az igazgató főorvos, Professzor, Dr. Muhamed Al-Azi, aki előtte Magyarországon, csupán 2 évet töltött el az orvosi egyetemen, mondván, hogy elegendő tudást szerzett e két év alatt is, minek tovább tanulni.

A “migrációs válságról” csak pár éve beszélünk, már a mi tudomásunkra, csak pár éve hozták a médiák, hogy a migránsok özönlenek Európába. Ezt már nem lehetett eltitkolni, mert egyre-másra találkozunk ezekkel a csúnya feketékkel, és inkább bejelentették, mint hogy kérdések merüljenek fel.

A migránsok azonban pontosan 7 éve özönlenek Európába, amióta 2011. máciusában kirobbant a szír polgárháború. Az akkor elegendő ok volt az akkori okos migránsok számára, hogy politikai menedékjogot és ezzel együtt a szükséges, szuper fennhatóságú iratokat megszerezzék, amelyekkel keresztül-kasul kószálhattak egész Európa területén.

A németországi agysebész klinika más sebészeti beavatkozásokat is végzett, és mindazok az egészségügyileg beteg emberek, akik meg tudták fizetni a “szír professzor” által meghatározott hatalmas összegeket, hosszas várólista után kés alá kerültek, azonban az esetek egyre – másra felgyorsultak, hogy az e klinikán operáltak kezdtek elhunyni. Erre figyelt fel a hatóság, na és komolyan vették komoly emberek feljelentéseit is, így indult el a nyomozás.

A professzor úrnak hatalmas tudása volt, 2 év orvosi egyetem, és mindaz a a szakmai gyakorlat, amit saját klinikáján szerzett meg. A klinika más orvosai és orvos-asszistensei azonban csak alacsony végzettséggel rendelkeztek, 1, legfeljebb 2 polgári (általános) iskola, de szerintük nem is volt fontos az, hogy tudjanak bármit is, a betegek elhitték, el akarták hinni, hogy “jó kezekben vannak”, mivel a klinika felszereltsége (befolyásos német és más nemzetbéli üzletemberek által finanszírozva) megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Azonban ezek a migránsok olyan “sötétek” voltak, hogy a nyomozás során, még az orvosi berendezéseket sem ismerték fel, sok berendezést csupán ládának, vagy olyan doboznak hittek, amin ülni lehet.

Na, de ne szaporítsuk a szót, mi a magunk részéről azt javasoljuk, mivel már annyi a migráns Európában, hogy lassan a boltokban is migránsok adják nekünk a kenyeret, hogy aki külföldi klinikán szeretne gyógyulni, előtte konzekvensen ellenőrizzen le mindent, mert az “Élet nem játék”, és nekünk is csak egy van belőle, így nem tudunk másikat kapni, ha a mocsok migránsok Istent játszanak, és elveszik tőlünk.

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A pápa Fidel Castróval is találkozott (Videó)

info

Fejenként 450 ezer euróba kerülnek a migránsok Németországnak

Géza

Emlékművet kapnak a maláj gép áldozatai

Edit