Hirmagazin.eu
Főoldal » Legyőzte a rákot a P. Mobil zenekar vezetője, könyvet írnak gyógyulásáról
Bulvár

Legyőzte a rákot a P. Mobil zenekar vezetője, könyvet írnak gyógyulásáról

Három éve Schuster Lóránt kétszer is átnézett a túlvilágra, de hamarosan orvosi szakkönyvben szerepel majd csodával határos gyógyulása.

Schuster Lóránt az elmúlt években a csodának köszönhetően legyőzte a rákot, erről pedig orvosa is meg akar emlékezni – írja a Blikk.

“A legutóbbi felülvizsgálaton mondta az onkológus doktornő, hogy „Lóránt, maga már írt könyvet, most én írok magáról és a betegségéről, mert roppant érdekes eset” – idézte fel a lapnak Schuster Lóránt, és hozzátette: a kezelőorvosa csak egy hasonló esetet ismer. “Szó szerint így fogalmazott: Nem tipikus, hogy ön életben maradt. Nem szívesen beszélek az ízeltlábú hóhérról, de ha csak egy ötven feletti férfi okul a példámból, és rászánja magát a rákszűrésre, már megérte” – mondta el a lapnak Józsefváros díszpolgára.

Magam sem vettem elég komolyan a dolgot, pedig voltak árulkodó jelek…

A P. Mobil főnöke 16 kemoterápiát kapott, amitől kihullott a haja, továbbá ötször operálták meg, mert a betegség a máját is megtámadta, emiatt az orvosok a szerv egy részét eltávolították.

Legyőzte a rákot a P. Mobil zenekar vezetője, könyvet írnak gyógyulásáról 1
Fotó: TV2

“Sose felejtem, amit a doki mondott, miután a fél májamból kutyakaját csinált: Csak azon izgultunk, hogy éld túl, mert ami orvosilag lehetséges, azt mindent megtettünk. Nemcsak a magyar kórházakban lehet végzetes fertőzéseket kapni, főleg fél májjal, de egy vérzés is elvihetett volna, arról nem is beszélve, hogy néha a legjobb doki is mellényúl. Ezeket valahogy egytől egyig mind megúsztam, és gyanítom, hogy ez a könyvben is hangsúlyos részt kap majd.”

Schuster hiszi, nem lehet véletlen, hogy legyőzte a rákot.

“Elcsépelt dolog azt mondani, hogy nekem itt még dolgom van, de ilyesmi jár a fejemben. Nagyfater lett belőlem! Nemrég Prágában jártam Ritchie Blackmore koncertjén, és a metróban egy nő át akarta adni nekem az ülőhelyét. Mondom, egy nő! Ezt is megértem!”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nocsak: nem gondolná, kivel töltötte Bochkor Gábor az estét

Mazsi

Világhírű olasz rendezőt is megvádoltak szexuális zaklatással

Géza

Házasság nélkül is boldogok a hazai sztárpárok

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------