Hirmagazin.eu
Főoldal » Legyilkolja az Iszlám Állam a fogyatékkal született kisbabáit!
Külföld

Legyilkolja az Iszlám Állam a fogyatékkal született kisbabáit!

Ke­gyet­len ren­de­le­tet adott ki az ISIS, ami­nek ér­tel­mé­ben min­den olyan új­szü­löt­tet meg kell ölni, aki va­la­mi­lyen fo­gya­té­kos­ság­gal, testi rend­el­le­nes­ség­gel, vagy Down-szind­ró­má­val jön a vi­lágra. Sze­rin­tük ugyanis a beteg ki­csik csak ter­het je­len­te­nek az ál­lamra, éle­tük pedig tel­je­sen fe­les­le­ges.

Legyilkolja az Iszlám Állam a fogyatékkal született kisbabáit!

Brutális tettre hatalmazta fel embereit az Iszlám Állam egy nemrég kiadott vallási rendeletben – írja a Mirror. A határozat értelmében  az ISIS szabadon legyilkolhatja azokat a kisbabákat, akik valamilyen születési rendellenességgel, testi vagy szellemi fogyatékossággal, illetve Down-szindrómával születnek.

És hogy mi áll a könyörtelen döntés hátterében?

Nos, a terroristák szerint ezek a csöppségek pusztán terhet jelentenek a társadalmukra, fogyatékosságuk miatt ugyanis képtelenek lennének teljes értékű tagjai lenni az államnak.

Létezésük így teljesen felesleges, ezért jobb, ha megszabadulnak tőlük.

A jelenségre, miszerint egyre több Down-szindrómás baba hal meg az Iszlám Állam területén, egy iraki aktivista csoport, a Mosul Eye lett figyelmes. Ők bukkantak rá később a kiadott rendeletre, és azonnal rájöttek a sokkoló összefüggésre.

A csoport úgy tudja, hogy a súlyos betegen született, majd kivégzett csecsemők azoknak a külföldön harcoló katonáknak a gyermekei, akik szír vagy iraki nőt vettek feleségül.

Az aktivisták szerint már 38 fogyatékos babával végeztek kegyetlen módon az ISIS emberei, a kicsik közül többen alig egy hete jöttek a világra, amikor a halálba küldték őket.A Mosul Eye szerint az ártatlan újszülötteket a legtöbbször halálos injekciókkal ölték meg, vagy egyszerűen puszta kézzel megfojtották őket.

“Az ISIS terroristái már nem csupán férfiakat, nőket és időseket mészárolnak le, hanem ártatlan gyerekeket is!”

– tették közzé az aktivisták egy felháborodott nyilatkozatban. Egyikük pedig egy Facebook-posztban fakadt ki az Iszlám Állam könyörtelensége miatt.

“Zokogásban törtem ki, valahányszor meg kellett halnia egy fogyatékos kisbabának. Nekem is két gyerekem van, akik speciális támogatásra szorulnak. Megszakad a szívem”

– fogalmazott megrendülten.

A fotó illusztráció!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Fel nem robbant pokolgépet és gépkarabélyt is találtak a repülőtéren

Edit

“Multikulturális káoszban élünk” (Videó)

info

Halálra gázolt a Lamborghinivel egy férfit, majd nekiállt sms-ezni! 18+ – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------