Image default
Bulvár

Lefotóztuk, piszkosul dögös Ungár Anikó

Pozitív kisugárzásával pillanatok alatt levett minket a lábunkról. Majd ezzel a lendülettel sokkolt is, amikor bevallotta, ő bizony már jóval közelebb van a hetvenhez, mint a hatvanhoz.

Ungár Anikó sosem tagadta, hogy felmenőinek hála, kitűnő genetikával áldotta meg a sors, de persze ő is rengeteget tesz azért, hogy karbantartsa magát és mindig a legjobb formáját nyújtsa.

Lefotóztuk, piszkosul dögös Ungár Anikó

„Most már közelebb vagyok a hetvenhez, mint a hatvanhoz. Hogy mi a titkom? Őszinte leszek: nincs. Szerencsés vagyok, mert kiváló géneket örököltem, de az sem elhanyagolható, hogy mivel tizenhat éves korom óta a színpad körül forog az életem, sohasem lustálkodhattam.

Az állandó készenléti állapot, a fittség, a frissesség fejben és fizikailag is mind arra ösztönöztek engem, hogy muszáj odafigyelnem magamra

– magyarázta a Ripost-nak Ungár Anikó a Fitbalance Zero Gastrofesztivál sajtótájékoztatóján.

„Én már nagyon korán megtanultam, hogy hallgatni kell a testemre és a jelzéseire. Bizonyos kor felett rengeteg tragédiát előzhet meg, ha odafigyelsz a jelekre. Én is ezt teszem, mert szeretem magam, és ez egyáltalán nem szégyen. Nem is öncélú dolog, hiszen ha a rendben vagy magaddal, akkor többet tudsz adni azoknak, akiknek szükségük van rá, a családodnak” – magyarázta lapunknak a bűvésznő, aki bombaformájáért keményen megdolgozik, heti két-három alkalommal edzőterembe jár.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Drámai titok derült ki Bárdosi Sándor feleségéről, tévedtek az orvosok

Mazsi

Menekülni akart: benyugtatózta milliárdos udvarlóját Medveczky Ilona

Mazsi

Kipakolt Schumacherről a hajdani nagy vetélytárs

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------