Hirmagazin.eu
Tudástár - minden érdekesség

Ledöbbentek a kutatók: sikeres volt a szellemvadász túra

A hátborzongató felvétel a Yorkshire-i Wentworth-kastélyban készült, amelyről a helyiek azt állítják, hogy kísértet járta hely. Korábban többen véltek furcsa hangokat hallani az elhagyott szobákból… A szellemvadászok megpróbáltak utánajárni a legendáknak.

A Soul Reapers paranormális kutatókból álló csapat, bejáráson vett részt az Egyesült Királyság egyik legnagyobb elhagyatott magánházában. Az elmúlt évtizedekben lepusztult 23 ezer négyzetméteres épület a környékbeliek szerint szellem járta hely lett, így senki sem szívesen bóklászik a komor falak között. A kastélyt még a helyi rosszfiúk is elkerülik… 

Ledöbbentek a kutatók: sikeres volt a szellemvadász túra

Mark Vernon a csapat egyik tagja azt mesélte, hogy egészen addig nem vették észre a folyosón ácsorgó és a kamerát figyelő sötét alakot, amíg a felvételek nagy részét át nem nézték.

“Hallottunk néhány fura beszámolót a hely kísérteteiről, de nem tűntek túl hitelesnek. A legtöbben csak morgó, vagy suttogó hangokról számoltak be. Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen még csak két perce voltunk ott, de egyből valami érdekeset vett fel a kamera.”

Ledöbbentek a kutatók sikeres volt a szellemvadász túra 1

A csapat összesen öt kamerát használt, mozgásérzékelőket, és különféle erősségű hangfelvevő készülékeket. Az összes felvételt még nem sikerült elemezniük, de már ennek az eredménynek is örülnek. Az eddigiek szerint a folyosói jelenés egy kisgyerek szelleme lehetett, legalábbis a mérete erre utal. Szinte csak egy pillanatra bukkant fel a kamera előtt, majd rögtön eltűnt. Ezért sem vették észre a jelenlévők ott és akkor.

A hátborzongató videót ide kattintva nézheted meg!

Az épület 1725 óta áll, így már akár történelmi emléknek is számíthatna, és ki tudja miféle tragédiák történtek az ódon falak közt az elmúlt majdnem 300 év alatt.

Forrás: Ripost/ mirror.co.uk

Hasonló hírek

Hitler fogainak vizsgálatával bebizonyították, hogy a diktátor valóban meghalt 1945-ben Berlinben

Géza

Kukkantsunk be a Föld magbankjába!

info

Lázadás, betegség, halál kísérte 500 éve a világ egyik legnagyobb hatású expedícióját

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian