Főoldal » Lebukott II. Erzsébet hazug fia, tönkreteszi a királyi családot?
Külföld

Lebukott II. Erzsébet hazug fia, tönkreteszi a királyi családot?

Sokak szerint a brit királyi család történelmének legnagyobb botránya bontakozott ki András yorki herceg körül, ami súlyos károkat okozhat az egész uralkodóháznak.

Hónapok óta kering András yorki herceg neve az augusztusban a börtönben elhunyt Jeffrey Epstein szexrabszolga-ügyével kapcsolatban. II. Erzsébet és Fülöp herceg középső fia ezért a napokban leült a BBC riporterével, hogy tisztázzon mindent.

Az 59 éves herceg természetesen mindent tagadott, csak annyit vallott be, hogy valóban ismerte a pedofíliával vádolt üzletembert. De szerinte a fiatalkorú örömlányokkal készült fotói hamisítványok, azt pedig a történelem legnagyobb hazugságának nevezte, hogy ő szexpartikra járt, ahol aktust létesített testükből élő hölgyekkel. Sőt még a feltételezést is tagadja, hogy ő egyáltalán partikon vett volna részt.

A tévéinterjú után azonban több angol hírportál is keresgélni kezdett az archívumban, és így előkerültek olyan felvételek, melyeken András keményen bulizik. Sőt, a legtöbbön fiatal nők társaságában. A képi bizonyítékok alapján a yorki herceg egyértelműen hazudott több kijelentésével. De sokak szerint Epstein egykori szexrabszolgája is olyan részletesen mesélt András érintettségéről, hogy azokat nem találhatta csak úgy ki mindenféle alap nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Prince ‘I-didn’t-party-or-do-PDAs’ Andrew is pictured doing plenty of both at wild parties on the French Riviera in 2007 Never-before-seen video footage showing a sweaty Prince Andrew being openly affectionate with a bevy of young women while partying in the late 2000s has been unearthed – just hours after his ‘car crash’ interview with the BBC. The Prince insisted in his sit-down with Emily Maitlis that he did not sweat or indulge in public displays of affection with women while defending himself against claims he slept with Jeffrey Epstein’s sex slave Virginia Roberts. He seemed to cast doubts on the authenticity of a photo which shows him with his arm around Miss Roberts’ waist. However, the newly-discovered footage, published exclusively by the MailOnline, shows Andrew looking dishevelled and sweaty as he wanders around several raucous parties on the French Riviera. Photos also show him embracing a string of beautiful women publicly, appearing not to care about the cameras tracking his every move. Filmed during the Prince’s ‘mid-life crisis’ period, the footage appears to show the Duke of York living up to his controversial ‘Randy Andy’ nickname. www.youngtribune.com (📷:Getty Images) . . . . . . . #DukeofYork #PrinceAndrew #DukeofYorkwildpartyvideo #DukeofYorkpartyvideo #PrinceAndrewwildpartyvideo #PrinceAndrewpartyvideo #PrinceAndrewvideo #DukeofYorkvideo #DukeofYorkfootage #DukeofYorksextape #DukeofYorksexvideo #PrinceAndrewsextape #PrinceAndrewsexvideo #PrinceAndrewscandal #PrinceAndrewjeffreyepstein #PrinceAndrewsexslave #DukeofYorksexslave #randyandyvideo #DukeofYorksexscandal #PrinceAndrewsexscandal #PrinceAndrewlatest #PrinceAndrewinterview #DukeofYorklatest #DukeofYorkinterview #bbc #royalfamily #theroyals #DukeofYorkmistress #PrinceAndrewmistress

Young Tribune (@youngtribune1) által megosztott bejegyzés,

A közvélemény ezek után teljesen a herceg ellen fordult, a britek többsége azt követeli, hogy a királyi családon belül módosítsák András státuszát, megfosztva a képviseleti jogától. Ugyanis nem akarják, hogy a királynőt, a népet és az országot képviselve jelenjen meg hivatalos rendezvényeken. Ha II. Erzsébet vagy Károly herceg nem fokozzák le, akkor az az egész család megítélésén rengeteget ront majd. Hiszen ki akarná, hogy egy hazug, szexuális bűntettekben részt vevő ember gyerekkórházakat adjon át vagy támogasson? De egyes szélsőséges hangadók szerint már túl késő, és már most végzetes károkat szenvedett el az uralkodóház.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

A liberalizmus és a demokrácia torz felfogása elszabadítja az ösztönöket Németországban

Edit

Vészjósló egybeesés! Megismétlődhet a szeptember 11-i terrortámadás!

Mazsi

Orbán Viktor: Magyarország és Franciaország egyaránt gazdaságilag erős Európát szeretne

Géza