Image default
Bulvár

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Mivel még ter­hes­sége korai sza­ka­szá­ban jár, nem sze­re­tett volna be­szélni az ál­dott ál­la­pot­ról Péter Szabó Szil­via.

Az egykori NOX együttes énekesnője hosszú évekig nem találta meg a boldogságot, nyomasztotta az egyedüllét, valahogy sosem jött szembe a megfelelő partner. Péter Szabó Szilvia három és fél évvel ezelőtt költözött haza Londonból, újraépítette szólókarrierjét, egy házibuliban megismerkedett Völgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője öccsével, Gyurival, akivel megélhette a mindent elsöprő szerelmet.

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Szerelmük kiteljesedett, A Nagy Duett énekesnője nem véletlenül sugárzik a boldogságtól: úton van első gyermeke, szerelmük gyümölcse. Szilvi érthető módon még titokzatoskodik, mert várandóssága elején jár, de a környezete gyorsan kiszúrta a baba jövetelét.

Szilvi már kerüli a szűk ruhákat, noha nem nagyon látszik még rajta semmi. El­képesztő étvágya van, a mosolyt le sem lehet törölni az arcáról.

Su­gárzik, és arra is figyel, hogy ne csináljon megterhelő dolgokat. Élete legszebb időszakát éli, közben pedig azt csinálhatja, amit a legjobban imád: énekelhet. Boldogsága és pozitív kisugárzása átjárja A Nagy Duett színpadát” – árulta el a Borsnak egy stábtag, aki szerint a TV2-nél már mindenki tud az örömhírről.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

50 első randi a való életben – Mindent elfelejtett, szerelme pedig újra meghódította a fiatal lányt

Géza

Káosz a stúdióban: Élő adásban vetkőzött Berki kislánya – VIDEÓ

Mazsi

Baukó Éva: Már a tartalékaimat élem fel éppen…

info