Hirmagazin.eu
Főoldal » Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!
Bulvár

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Mivel még ter­hes­sége korai sza­ka­szá­ban jár, nem sze­re­tett volna be­szélni az ál­dott ál­la­pot­ról Péter Szabó Szil­via.

Az egykori NOX együttes énekesnője hosszú évekig nem találta meg a boldogságot, nyomasztotta az egyedüllét, valahogy sosem jött szembe a megfelelő partner. Péter Szabó Szilvia három és fél évvel ezelőtt költözött haza Londonból, újraépítette szólókarrierjét, egy házibuliban megismerkedett Völgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője öccsével, Gyurival, akivel megélhette a mindent elsöprő szerelmet.

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Szerelmük kiteljesedett, A Nagy Duett énekesnője nem véletlenül sugárzik a boldogságtól: úton van első gyermeke, szerelmük gyümölcse. Szilvi érthető módon még titokzatoskodik, mert várandóssága elején jár, de a környezete gyorsan kiszúrta a baba jövetelét.

Szilvi már kerüli a szűk ruhákat, noha nem nagyon látszik még rajta semmi. El­képesztő étvágya van, a mosolyt le sem lehet törölni az arcáról.

Su­gárzik, és arra is figyel, hogy ne csináljon megterhelő dolgokat. Élete legszebb időszakát éli, közben pedig azt csinálhatja, amit a legjobban imád: énekelhet. Boldogsága és pozitív kisugárzása átjárja A Nagy Duett színpadát” – árulta el a Borsnak egy stábtag, aki szerint a TV2-nél már mindenki tud az örömhírről.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Levetkőzött az autóban az énekesnő, azt hitte, senki sem látja

info

Reese Witherspoon azt mondta, 16 éves korában zaklatta őt egy rendező (+videó)

Géza

Kiderült: megcsalták a magyar sztárt, ezért vált el

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!