Hirmagazin.eu
Főoldal » Lebukott a nőkereskedő bűnbanda, rengeteg a magyar áldozat
Külföld

Lebukott a nőkereskedő bűnbanda, rengeteg a magyar áldozat

Kelet-európai nők százai indulnak el Nagy-Britanniába egy boldogabb élet reményében – ahol aztán bűnbandák szex-rabszolgáivá válnak! A BBC felderített egy új, borzalmas hálózatot, amely megállás nélkül nyeli el megtévesztett áldozatait – magyarokat is.

Kilátástalan nyomorban élő fiatal nőket keresnek a kelet-európai embercsempész bandák, majd állást és lakást kínálnak nekik Skóciában.Megérkezésük után viszont azzal szembesítik a nőket, hogy az állást már betöltötték, de van rá mód, hogy ott maradjanak: amennyiben hozzámennek egy idősebb ázsiai férfihoz.

Lebukott a nőkereskedő bűnbanda, rengeteg a magyar áldozat
Képünk illusztráció.

Idős ázsiai férfiak a vevők

Így ugyanis a férj letelepedhet az Egyesült Királyságban, hála uniós állampolgár feleségének. Akire viszont a poklok pokla vár. Ekkor ugyanis már nemcsak az emberkereskedők markában van, hanem az ázsiai bűnbandáéban is. Naponta megerőszakolja a férje és annak ismerősei, a lakást nem hagyhatja el, és a jobb életről szőtt álmainak is búcsút mondhat.

A hatóságok semmit nem tesznek, állítja a BBC, pedig a házasságkötések számából látszik, hogy hirtelen divatba jött a fiatal kelet-európai nők és idősebb ázsiai férfiak házassága– ám sokszor a vőlegények ugyanarra az egy címre vannak bejelentve…

A lányok nem mernek beszélni

A Human for Sale szervezet szerint a feketepiacon a drogok után mára már a nők váltak a második legkelendőbb „árucikké”. Az áldozatok új gyűjtőpontja Skócia: egy év alatt 150 eladott külföldi szexrabszolgáról szerzett tudomást a skót rendőrség. Az átvert nők többsége nem beszél, mert félnek a bűnbandák bosszújától: megfenyegették őket és otthon maradt rokonaikat is.

Becslések szerint ezernél is több kelet-európai kiszolgáltatott nő él csak Skóciában, és akkor még nem beszéltünk a londoni, holland és német bordélyokról, ahol rengeteg magyar lány is dolgozik.

Sok nőt nem feleségnek adnak el, hanem prostituáltnak – mindkettő teljes kiszolgáltatottságot jelent. Az emberkereskedők a mély nyomorban élők között vadásznak áldozatra. A BBC friss nyomozása alkalmával számos, kelet-szlovákiai roma telepekről származó, áldozatot találtak.Mint a helyszíni riportból kiderül, sok ott élő nő szerint még a skóciai prostituált lét is jobb, mint most körülményeik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Három gyermeket nemzett saját lányának a nyolcvanéves pakisztáni migráns

Géza

Döbbenet: már két éves a kislány, akinek a testén kívül vannak a szervei – azt gondolták, a születést sem éli túl

Géza

Négyszáz harcossal borítanák vérbe Európát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------