Hirmagazin.eu
Főoldal » Lebukott a New York-i ufó – brit turista kapta lencsevégre!
Tudástár - minden érdekesség

Lebukott a New York-i ufó – brit turista kapta lencsevégre!

Pár napja lőtte azo­kat a ké­pe­ket egy tu­rista, amik lázba hoz­ták az ame­ri­kai ufó­va­dá­szo­kat. Az is­me­ret­len re­pülő tárgy az Em­pire State Bu­il­ding fe­lett le­be­gett. Vajon tény­leg ufó volt, vagy va­lami más?

A férfi és a barátnője a hétvégén érkezett városnézésre New Yorkba. Ahogyan az lenni szokott, mindent lefotózott, hogy legyen majd mit nézegetni az unalmas angliai estéken az ebédlőasztalnál.

Akkor még nem sejtette, hogy nem csak a szokásos felhőkarcolós, sárga taxis utcaképeket fogja majd hazavinni a fényképezőgépén.

Otthon egyből elő is kerültek a képek, hogy eldicsekedhessenek az ismerősöknek. Ekkor azonban az egyik fotón olyasmit vett észre, amitől megdöbbent. Valami furcsa dolog lebegett az Empire State Building felett néhány képkockán.

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre!

Azonnal nekiállt felnagyítani a fotókat. Ismerősei szerint biztos, hogy egy ufót sikerült lencsevégre kapnia. A képet beküldte az ufóészlelésekkel foglalkozó legnépszerűbb civil ufóvadász portálnak is (MUFON), akik szerint bizony ez egy ufó. Nyilvántartásba is vették az észlelést!

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre! 1

A fotó kikerült az internetre, és egyből vitát robbantott ki a tapasztalt ufóvadászok körében. Sokan gratuláltak a remek felvételhez, ami ismét leleplezte az idegenek ténykedését, mások viszont csak legyintettek, mert szerintük csak egy szatyor szállt a szélben…

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre! 2

Ha alaposabban megnézzük a képeket, lehet benne valami… De mindenki döntse el maga, hogy mit lát…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Újabb riasztó vízió: Ezt okozná a Földön egy újabb napkitörés!

Mazsi

Hatékonyabb a hatórás munkanap

info

A kiszivárogtatott dokumentumok megerősítik a földönkívüliek és az UFO-k létezését

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------