Image default
Tudástár - minden érdekesség

Lebukott a New York-i ufó – brit turista kapta lencsevégre!

Pár napja lőtte azo­kat a ké­pe­ket egy tu­rista, amik lázba hoz­ták az ame­ri­kai ufó­va­dá­szo­kat. Az is­me­ret­len re­pülő tárgy az Em­pire State Bu­il­ding fe­lett le­be­gett. Vajon tény­leg ufó volt, vagy va­lami más?

A férfi és a barátnője a hétvégén érkezett városnézésre New Yorkba. Ahogyan az lenni szokott, mindent lefotózott, hogy legyen majd mit nézegetni az unalmas angliai estéken az ebédlőasztalnál.

Akkor még nem sejtette, hogy nem csak a szokásos felhőkarcolós, sárga taxis utcaképeket fogja majd hazavinni a fényképezőgépén.

Otthon egyből elő is kerültek a képek, hogy eldicsekedhessenek az ismerősöknek. Ekkor azonban az egyik fotón olyasmit vett észre, amitől megdöbbent. Valami furcsa dolog lebegett az Empire State Building felett néhány képkockán.

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre!

Azonnal nekiállt felnagyítani a fotókat. Ismerősei szerint biztos, hogy egy ufót sikerült lencsevégre kapnia. A képet beküldte az ufóészlelésekkel foglalkozó legnépszerűbb civil ufóvadász portálnak is (MUFON), akik szerint bizony ez egy ufó. Nyilvántartásba is vették az észlelést!

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre! 1

A fotó kikerült az internetre, és egyből vitát robbantott ki a tapasztalt ufóvadászok körében. Sokan gratuláltak a remek felvételhez, ami ismét leleplezte az idegenek ténykedését, mások viszont csak legyintettek, mert szerintük csak egy szatyor szállt a szélben…

Lebukott a New York-i ufó - brit turista kapta lencsevégre! 2

Ha alaposabban megnézzük a képeket, lehet benne valami… De mindenki döntse el maga, hogy mit lát…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Van, ahol átverik a lakosságot? (Osztd meg, ezt szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek is látniuk kell!)

Géza

Földönkívüli lényeket ábrázoló érméket találtak Egyiptomban + VIDEÓ

Edit

Magyarország nyer vagy veszít az EU-tagsággal? + VIDEÓ

Edit