Image default
Belföldi hírek

Lebukott a főszerkesztő, Soros és Sargentini együtt támadja Orbánt

Bodoky Tamás, a Soros-pénzből finanszírozott, de magát folyton függetlennek hazudó Átlátszó.hu főszerkesztője a napokban elszaladt Brüsszelbe, hogy hálálkodjon kicsit Judith Sargentininek a Magyarországról készült hazug Soros-Sargentini jelentés megalkotása miatt, erről képet is töltött fel a Facebook-oldalára.

Így ha bárkiben kétség merült volna fel, hogy Sargentini a hazai Soros-fiókák érdekében, a Soros-birodalom szerves részeként járt el, vagy hogy az Átlátszó Soros utasítására figyeli meg drónokkal az ellenségnek tartott magyarokat, ez a kép minden kétséget eloszlat. De vajon miről egyeztettek?
Az Origo vette észre azt a fotót, amelyet Bodoky Tamás, a Soros pénzből finanszírozott Átlátszó főszerkesztője töltött fel Facebook-oldalára.

A képen a Soros-blog főszerkesztője és a hazánkat lejáratni igyekvő Judith Sargentini látható. Bodoky pedig nem rejti véka alá háláját a hazug jelentés elkészítőjének, és így ír:

Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini.
A Soros pénzből fizetett főszerkesztő tehát már nem is próbálja meg tagadni, hogy „egy családba” tartoznak Sargentinivel, elégedetten mosolyognak, hiszen elvégezték a rájuk bízott „közös munkát” és – legalábbis szerintük – meggyalázták végre Magyarországot.

Más kérdés, hogy az Átlátszó ezek után is képes lesz-e még függetlenségét és elfogulatlanságát hangoztatni és megpróbálja eladni az eddig is nyilvánvalóan hazug maszlagot, miszerint ők elfogulatlan újságírók.

Egy kommentelő meg is jegyzi, jogosan:

Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének (…) mindenesetre jól betesz, annyi biztos.
Sargentini a Soros-hálózat megbízható tagjaként járt el hazug jelentésének elkészítése során, és a hazai Soros-katonákkal erős szövetségben, az ő tollbamondásuk alapján fogalmazta meg a vádpontjait Magyarországgal szemben. Nem csoda, hogy a közös nagy „sikerre” egyszerre tört ki örömujjongásban a teljes hazai Soros-birodalom. A hála persze Sargentinit illeti meg, aki elvégezte a gazda által rábízott feladatot és formába öntötte a Soros-Sargentini jelentést – fogalmaz a portál.
Drónokkal végeztek megfigyelést az Átlátszósok 
Hétfőn teljes pályás támadást indított az Átlátszó – írja az Origo.

A lejárató anyagban a szocialista rendszer egyik szellemi tartópillérére, az irigységre alapoztak, ilyen módon kívánták Soros megbízásából támogatni a magatehetetlen állapotban lévő ellenzéki pártokat. És persze hazugságokkal.

Ehhez minden eszközt megengedettnek tartottak: drónokkal (pilóta nélküli repülőgéppel) hosszú időn keresztül megfigyelték azokat, akiket le akartak járatni; hónapokon át bokrokban bujkálva arra vártak, hogy felvegyék a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat.

A balliberális médiában is szokatlanul agresszív akció nem véletlen. Elég megnézni, ki finanszírozza az Átlátszót.  A portál bevételeinek több mint harmada a Nyílt Társadalmak Alapítványtól, azaz Soros alapítványától származik. 2017-re ez lebontva 50 millió forintot jelentett.

Hírek ma

Soros György Amerikából utal, az Átlátszó köszöni szépen, és támadja a kormányt és Magyarországot. 

A támogatás tehát az amerikai milliárdostól jön, így értelemszerűen a portál tulajdonosi körében is az ő emberei ülnek.

Soros emberei az Átlátszó élén

A portál tulajdonosi körében ott van :

  • Bodoky Tamás, aki az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.
  •  Tordai Csaba jogász, Bajnai Gordon egykori MSZP-s miniszterelnök pártalapító társa volt az azóta megszűnt, Juhász Péter-féle Együttben. Igaz, ezt Tordai tagadja.
Puliwood
  •  Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet az Asimov Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló.
  •  Az Átlátszó felügyelőbizottságának és tanácsadó-testületének elnöke Pelle Andrea ügyvéd, aki azzal került be a hírekbe, hogy Soros György érdekeinek megfelelően igyekszik a magyar igazságszolgáltatás munkáját befolyásolni.
  •  A testületben tag Mong Attila, aki kutatóként tagja a Soros-közeli Mérték Médiaelemző Műhelynek. Itt kollégája az a Polyák Gábor, aki a tavaly decemberi LIBE-meghallgatás résztvevőjeként a magyar kormány ellen foglalt állást, Judith Sargentini szólamait fújva.

A nagy kérdés

A nagy kérdés az, vajon miről egyeztetett Judith Sargentini és Bodoky Tamás Brüsszelben? Összehangolták-e a Magyarország és Orbán Viktor elleni kampányt?

Az Origo megkereste Bodoky Tamást, aki a következőt válaszolta a portál kérdéseire: 

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok.
Bodoky Tamás azt is hozzátette, hogy a konferencián Judith Sargentini nem vett részt, bár ez nem kapcsolódik az Origo kérdéseihez.
Budapest Beacon

A portál megjegyzi azt is, Bodoky Tamás úgy tűnik, tényleg szívére vette kérdéseinket és megijedt, válaszát ugyanis a Facebook-oldalára is kirakta, nyilván szuperobjetívfüggetlenetikus módon.

Így lett Magyarország Sargentini gyűlölt ellensége

Judith Sargentini a Soros-hálózat megbízható tagjaként, megbízója kérését teljesítve fogalmazta meg a jelentést, melyet végül az Európai Parlament durva csalással fogadott el – írja az Origo.
Ezt szépen megmutatják a zöldpárti EP-képviselő Magyarországgal szembeni felszólalásai is. Egyrészt jól láthatóan a hazai Soros-katonák által megfogalmazott hazug vádakat harsogja maga is minden alkalommal, másrészt Sargentini támadásai onnantól váltak igazán agresszívvá és intenzívvé, miután a magyar kormány szembement gazdája, Soros György akaratával, és a határzárral megállította a bevándorlást.
Judith Sargentini. FORRÁS: MTI/EURÓPAI PARLAMENT/FRED MARVAUX
Bár Sargentini már 2011-ben támadta Magyarországot a Médiatörvény, illetve az új Alaptörvény miatt, és már ekkor megmutatta felsőbbrendűségi tudatát, ezek mégis jóval kevésbé intenzív támadások voltak, mint amit 2015 után láttunk a részéről. 2015 szeptemberében, a határzár életbe léptetését követően Magyarország bevándorlási politikáját a “legrosszabb példának” nevezte, 2015 októberében pedig Soros megbízható szövetségese már konkrétan a hetedik cikkely szerinti eljárást követelte Magyarországgal szemben.
Dühödt támadásokat indított a nemzeti konzultáció ellen, idegengyűlöletnek nevezve azt. Nem véletlenül, Soros György és emberei pontosan tudták, rájuk nézve a legveszélyesebb, ha a példa ragadós lesz és más országokban is megkérdezik az embereket a migrációról. Aztán, ahogy telt az idő, Sargentini úgy vesztette el egyre inkább a kontrollt és támadta egyre dühödtebben Magyarországot. 

Forrás: Origo

Hasonló hírek

Az szja-kulcs csökkentésével együtt megemelik a családi adókedvezményt

info

Kíméletlen boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

Géza

A nap képe és videója: … aki ránk vigyáznak! Oszd meg! Ezt HAZÁNKBAN minden embernek látni kell! Hirmagazin.eu

Géza