Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Lázban égnek a tudósok: Valami nagyon furcsát találtak a Plútón
Lázban égnek a tudósok: Valami nagyon furcsát találtak a Plútón

Lázban égnek a tudósok: Valami nagyon furcsát találtak a Plútón

Hirdetés

A kü­lö­nös kép­ződ­mé­nyek­ről a NASA egyik űr­szon­dája ké­szí­tett meg­lepő fel­vé­te­le­ket. Nem csoda, hogy azon­nal be­in­dul­tak a ta­lál­ga­tá­sok!

A NASA már régóta sejti, hogy különös építmények lehetnek a Plútó felszínén, ám a szakértők többsége csak nevetett a merész feltételezésen. Egészen mostanáig!

A nemzetközi űrállomás szondája ugyanis újra meglepő fotókat készített a törpebolygóról, így hát az élénk fantáziájú ufóhívők azonnal lázba jöttek a látottaktól.

Az űrszonda felvételén ugyanis jól látszanak azok a közel 500 méter magas, jégbe vájt építmények, amiknek eredetére eddig nem találtak magyarázatot.

“A felfedezés rengeteg kérdést felvet, de mindenképp elképesztő! A Plútó jeges felszínén álló épületekről már eddig is suttogtak, ilyen bizonyítékot még soha nem találtunk”

– magyarázta a Daily Starnak John Moores, a kanadai New York egyetem egyik élénk fantáziájú csillagásza.

Lázban égnek a tudósok: Valami nagyon furcsát találtak a Plútón

Bár a lelkes ufóvadászok azt gyanítják, hogy a különös képződmények a földönkívüliek műve, a többség csak nevet ezen az elméleten, és úgy vélik, hogy a furcsa emelvények a víz és a jég pusztító munkájának eredményei.

Vajon mi az igazság?

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: