Hirmagazin.eu
Főoldal » Lázár János: “… orbánabb vagyok Orbánnál”..
Belföldi hírek

Lázár János: “… orbánabb vagyok Orbánnál”..

Ezt mondta Lázár János Orbán Viktorról..

Lázár János fideszes parlamenti képviselő a 24.hu-nak adott interjújában elmondta, ő egy olyan országról álmodik, amelyben a politika béketeremtő szerepet játszik, ugyanis túl sok éve húzódik már a hatalom megszerzésére irányuló kíméletlen élethalálharc.

– Országépítésre vagyok alkalmas, nem az ellenfél megsemmisítésére – mondta a politikus az interjúban. Ám véleménye szerint a 2010-2018 közötti 8 évben, az Orbán-kormány alatt országépítés zajlott hazánkban. Hozzátette: a magyar miniszterelnök mondatait a mai napig be tudja fejezni, valamint ami az ország felépítését illeti, ő mindig támogatója lesz a Fidesznek.

Az irányt tekintve orbánabb vagyok Orbánnál…– nyilatkozta a politikus, aki elmondta a véleményét arról is, hogy a nyugat-európai politikusok egy része és a baloldali média minősíthetetlenül bánik a miniszterelnökkel, amióta az IMF 2010-ben kivonult Magyarországról – írja az Index.

– Olyan nincs, hogy csak tűrjük a pofonokat, de nem ütünk vissza. Orbán Viktor állja, és ha kell, adja is. És biztos vagyok benne, hogy amint korrektül kezdenek viselkedni vele, ő is simulékonyabbá válik

nyilatkozta Lázár.

A politikus elmondta, hogy az ő „sztár” korszakának vége, bár Orbán Viktor egyébként is eszközként használta.

Lázár János az interjúban azt is elárulta, hogy bocsánatot kért az osztrák kancellártól, miután felvételt készített Bécs X. kerületében a 2018-as választások előtt, valamint hozzátette: a Csányi Sándorral való viszonyát is rendezte. A Szájer-ügyet nem kommentálta a fideszes képviselő.

Hasonló hírek

Átadták a Zselici Csillagparkot

Edit

Tudtad, hogy már nem érvényes a trianoni szerződés?

Géza

Megvan a debreceni virágkarnevál győztese

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!