Hirmagazin.eu
Főoldal » Lazán vesszük a kijárási korlátozást, miközben 744-re nőtt a fertőzöttek hivatalos száma (18+)
18+

Lazán vesszük a kijárási korlátozást, miközben 744-re nőtt a fertőzöttek hivatalos száma (18+)

Az Operatív Törzs azt kéri, a parkolás térítésmentessé tétele ne jelentsen lazítást a magatartásunkban.

„Arra kérjük a lakosságot, hogy tartsák be szigorúan a szabályokat a járvány lassítása miatt” – szólított fel Kiss Róbert rendőr alezredes, aki elmondta, a kijárási korlátozással kapcsolatos rendőrségi ellenőrzések tapasztalata alapján a jó idő beálltával egyre többen mennek ki a közterületekre, és szegik meg a kijárási korlátozásokat, eddig 4292 rendőri intézkedéseket foganatosítottak. Vasárnap a rendőri intézkedések száma a duplájára emelkedett. Elmondta azt is, megkönnyítik annak lehetőségét, hogy a lakosság az ügye intézéséhez a saját autóját használhassa, ezért parkolási díjat hétfőtől nem kell fizetni.

Müller Cecília országos tisztifőorvos is megerősítette, hogy a tömeges fertőzések időszaka közelít (Fotó: Facebook)

Közben újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel a vasárnapi 733-ról 744 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma is  – ismertette a friss számadatokat Müller Cecília országos tisztifőorvos. Reményteljesnek nevezte, hogy két beteget le tudtak venni a lélegeztetőgépről a magyar orvosoknak és ápolóknak köszönhetően. Külön megköszönte a szociális intézményben dolgozók munkáját is.

Kiemelte, Budapest és Pest megye az összes nyilvántartott fertőzött szám kétharmadát teszi ki, de az egész ország területén jelen van a vírus. Azt kéri, a parkolás térítésmentesség tétele ne jelentsen lazítást, mert ez azt a célt szolgálja, hogy ne kelljen a tömegközlekedést igénybe vennie azoknak, akik munkába mennek.

Újságírói kérdésre cáfolta, hogy a WHO magyarországi vezetője valóban olyan kijelentést tett volna a New York Timesnak, mely szerint Magyarország már egy hónapja a tömeges megbetegedés állapotába került volna.

nlc, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Eszelős gyönyört hoz a reggel: zárd stílusosan a hétvégét!

Mazsi

Átlépte a világon, a 2,5 millió főt a beazonosított fertőzöttek száma, de van egy jó hír is.. (18+)

Géza

Így mentsd meg a házasságod drága terápiák nélkül!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------