Hirmagazin.eu
Főoldal » László Olivér: „Annyit megígérhetek, hogy a szombati napon Orbán Viktort börtönbe fogjuk juttatni.” Oszd meg!
Belföldi hírek

László Olivér: „Annyit megígérhetek, hogy a szombati napon Orbán Viktort börtönbe fogjuk juttatni.” Oszd meg!

Ahogy bejött a jó idő, számítani lehetett arra, hogy előkerülnek a csatornából a patkányok. Elő is jöttek és újra gigatüntetést szerveznek a Kossuth térre, amelnyek keretében minden vágyuk az, hogy börtönbe juttassák Orbán Viktor Miniszterelnökünket!

Nem is foglalkoznánk ezzel a sok szarházival, ha nem emlékeznánk a Momentum nagysikerű éjszakai zavargására, amikor pontosan éjfélkor Orbán Viktor Miniszterelnökünk háza előtt óbágattak és leveleket dobtak a postaládájába, koszorót akasztottak a kapujára és nyomdafestéket nem tűrően nyilatkoztak.

Abból a bűncselekményből aztán, mégsem lett büntetőeljárás, pedig, ha akkor hallgatott volna ránk valaki, ez most nem történne meg, na de nézzük a tényeket:

Szombaton börtönbe zárják Orbán Viktort a Fiatalok a demokráciáért nevű Facebook oldal “gigatüntetésén”. Ezt ígérik legalábbis a szervezők, akik ezúttal azt találták ki, hogy a demonstráción nem lesznek beszédek, mert véleményük szerint nicns idő ezekre, hiszen a tettek mezejére kell lépni. 

László Olivér a Facebook oldal alapítója szombatra szervezett tüntetést a Kossuth térre, ami állítólag nem csak “gigantikus”, de rendhagyó is lesz. Az esemény Facebook oldala szerint “Nem lesz beszéd! Nem lesz vonulás, sétálgatás! Csak tüntetés Orbán Viktor korrupt rendszere ellen! Forr a Dalom!”. Ebből arra lehet következtetni, hogy szánalmas zenei performanszok valószínűleg várhatóak.

A szervezőknek többek között a következő dolgokból van nagyon elegük: Pócs Jánosból, a stadionokból, Bayer Zsoltból, a fideszes oligarchákból, az elüldözött egyetemekből, az oktatás kinyírásából, illetve a kilakoltatásokból.

Az esemény legkomolyabb marketingfogása azonban az, hogy a szervezők azt ígérik, börtönbe fogják a hétvégén csukni Orbán Viktort. 

Annyit megígérhetek, hogy a szombati napon Orbán Viktort börtönbe fogjuk juttatni.

– írják.

Azt persze nem árulták el, hogy hogyan, de az esemény szerint ezzel a szöveggel már 180 fix résztvevőt, illetve ezer érdeklődőt sikerült toborozniuk csütörtök reggelig, ami egy liberális álomvilágban többségnek számít és elég is lehet a rendszer megdöntéséhez, a valóságban azonban elég sovány.

Emlékezetes, hogy nemrég a Fiatalok a Demokráciáért tagjai voltak azok, akik 6 emberrel próbálták meg lezárni a Lánchidat Orbán Viktor évértékelő beszéde idején, az akció azonban csúfos kudarcot vallott érdeklődés hiányában. 

Emlékezetes, a rendőrség tiltó határozata ellenére a bíróság megengedte az ellenzéknek, hogy reggel nyolctól este tízig akár öt ember is lezárhassa a Lánchidat. A bíró szerint ez nem aránytalan forgalomkorlátozás. Indoklása szerint mert van másik híd is.” Így a Fiatalok a demokráciáért szervezésében megbénítja az ellenzék egy egész napra a belső kerületek közlekedését.

Említésre méltó, hogy a hídfoglalás ügyét a több szálon is Soros Györgyékhez köthető TASZ vitte bíróságra.

Az ellenzéki média szokásokhoz hűen ismét forradalmat vizionál a pesti utcákra.

Mi pedig, a Hirmagazin.eu online média azt mondjuk, hogy ti, elvetemült buta népség, itt laktok, itt esztek, itt kaptok fizetést (már ha dolgoztok), itt van nyugalmatok, tüntethettek nyugodtan az nélkül, hogy azok a rohadék migránsok megnyomorítanák az életeteket, és mindezt, annak az embernek köszönhetitek, akit börtönbe akartok juttatni! Elképesztő, és egyben figyelmeztető jel is ez, hogy figyelni kell rátok! Mi figyelünk is, és ha csak egyetlen egy mozzanatotok beleillik a büntetőtörvénykönyv bármely rendelkezésébe, szorultok, mint nyul a hurokban!

pestisracok, vadhajtasok, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ellenőrizni fogja a Soros-pénzek Magyarországra áramlását a Fidesz

Géza

Minden egy helyen, amit a hosszú hétvégén a közlekedésről tudnia kell

Géza

Halálos tűzeset Tiszakécskén

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------