Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Lassan minden összeáll: ez derült ki ma a VV Fanni megölése ügyében zajló tárgyaláson

Budapest – Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper mai tárgyalàsa.

Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper / Fotó: Fuszek Gábor

Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper / Fotó: Fuszek Gábor

– A szakember a vádlott telefonjàból nyert adatok alapján elmondta, hogy a B. László telefonja valóban azokon a helyeken forgalmazott, amelyek a vádiratban is megjelölésre kerültek.

Ezen adatok alapján határozta később még az FBI teljesen pontosan azokat a helyeket, ahol Fanni eltűnése után a vádlott tartózkodott.

Bebizonyosodott az is, hogy a B. Làszló cipőjéről és az általa használt autó kerekéről vett minták egyeznek azokkal a talajmintàkkal, melyeket a megjelölt helyeken rögzítették.

Ilyen például a Szalkszentmárton közelében lévő bányató és a Dunapart is.

Kiderült az is, hogy Fanni barátnője, B. Erika nem használt két telefont, ahogy azt a védelem állítja, csupán egyazon készüléken több alkalmazást is futtatott, más számmal. ilyen például a Viber.

Ugye tudjuk, hogy a B. azt mondta, hogy Erika Fanni eltűnésekor barátnője lakásában volt, de mivel két telefont használt, ezért lehetséges, hogy az egyik teljesen máshol forgalmazott. Ez úgy tűnik nem igaz,

és Erika Fanni albérletének a közelében sem volt az ominózus idointetvalkumban – közölte lapunkkal a Novozánszki csalàd védője, Dr. Lóczy József.

A VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper mai tárgyalásának második részében a fiatal lány albérletében történt rendőrségi helyszínelést is elemezték.

– Szàmomra most már még inkább egyértelmű, hogy a vádlott a lakásban bántalmazta majd a bérelt autójában megölte Fannit.

Érdekes, hogy az ingatlanban egyetlen szegletében sem volt ujjlenyomat B. Lászlótól, ami azt üzeni, hogy kesztyűben mozgott a lakásban.

 

Hirmagazin.eu: tehát előre megfontolt, egyenes szándékkal ölt és próbálta eltüntetni a hozzá elvezető bizonyítékokat!

Másfél órát töltött ott, és nem ért semmihez? Ez képtelenség. Vért és takarókat is találtak az autóban.

Feltehetőleg valamivel megütötte még otthon a lányt, attól véres a pokróc, majd a már eszméletlen nő életét a kocsiban oltotta ki a vádlott.

Fanni pénzét is kereshette a lakásban, de azt végül egy pulóver alatt a helyszínelők találták meg

– tájékoztatta lapunkat dr. Lichy József, az áldozat családjának jogi képviselője.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Április 8-ig maradnak a védelmi intézkedések

Géza

Fidesz: Gyurcsány nyilatkozzon, hogy hova tűnt a hárommilliárd forint!

Géza

Jóváhagyta az október 23-i ünnepi programokat az operatív törzs

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------