Főoldal » Laptopjával verte szét a pasija fejét, mert az megnézett egy másik lányt – videó
Bulvár

Laptopjával verte szét a pasija fejét, mert az megnézett egy másik lányt – videó

Egyes nők megpróbálják elrejteni a féltékenységüket, mások pedig, mint például az alábbi videóban látható hölgy, egyáltalán nem fogják vissza magukat.

A szóban forgó páros a többi utassal együtt éppen helyet foglalt egy indulni készülő repülőgépen, amikor beütött a krach. Az egyik szemtanú Twitteren számolt be az eseményekről, így több részletre is fény derült.

A párocska egy American Airlines gépen üldögélt, ami Miamiból Los Angeles felé indult volna, amikor a férfi megnézett magának egy nőt a repülőn. Ekkor a nő teljesen kiakadt, a videóban is hallani, ahogyan hangosan káromkodik, majd fogta, és a laptopjával ütlegelni kezdte a “szerelme” fejét. Többen állították, hogy a gerlepár már a kapunál is veszekedett, de mindannyian hálát adtak, hogy még a felszállás előtt kibukott a dolog, és nem a levegőben történt az incidens.

Végül mindkét felet leszállították a gépről, egyesek szerint a hölgyet le is tartóztatták, amint lejutott a járműről. A járat végül útnak tudott indulni kétórás késéssel, amiért biztosan hálás volt a többi utas.

noizz

Hasonló hírek

Megérkezett az „emberi bőrből” készült magassarkú

Géza

Dakota Johnson és Leonardo DiCaprio az új álompár?

info

Itt az első fotó Berki Krisztiánék titkos esküvőjéről

Mazsi