Hirmagazin.eu
Főoldal » Lányok szökésben
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Lányok szökésben

Egyik fiatal sem szólt nevelőjének, hova megy, és mikor érkezik vissza.

Lányok szökésben

Rendőrök találtak meg három lányt 2016. január 22-én és adták át az őket kereső gondviselőknek. Egy 18 évesért az apukája jött be az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A férfi aznap jelentette be nevelt lányának eltűnését, a rendőrök pedig pár óra múlva meg is találták a fiatalt, aki Nagysápon élő barátjánál múlatta az idejét.

Nem először maradt volna ki éjszaka egy másik helybéli sem. A 14 éves lányt már többször vitték haza a rendőrök, miután eltűnéséről tudomást szereztek. A járőrök 2016. január 22-én este az esztergomi buszpályaudvaron pillantották meg a fiatalt, akit a rendőrök elvittek az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd onnan hazakísérték őt és átadták édesapjának.

A harmadik lányt is a buszpályaudvarról vitték el a rendőrök 2016. január 22-én este, őt szintén előbb az Esztergomi Rendőrkapitányságra, a 15 éves fiatal ugyanis hamis adatokkal mutatkozott be a járőröknek. A rendőrök végül egy anyajegy alapján azonosították őt. A járőrök a lányt visszavitték a gyermekotthonba, ahol átadták nevelőinek.

 

Forrás: http://www.police.hu

Hasonló hírek

Álvízműveseket fogtak a fővárosban

Edit

Villamos gázolt el egy fiatalt

info

Vérbeli hős: több bűnözővel szemben is simán fellépett volna a miskolci buszsofőr, aki elzavarta az idős hölgyre támadó rablót..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------